Ez mennyire normális egy anyukánál?
Szóval , 20 éves vagyok , kiskorom óta azt hallom hogy nem vagyok elég vékony , fogyjak hogy nezek ki stbstb. Megjegyeznem hogy ez akkor volt amikor igenis vékony voltam !
Amióta felnőttem és tényleg magamra szedtem kilókat és nem vagyok meg mindig egy nem tudom milyen dagadek úgy nez rám mint egy szégyenre. Állandóan csak az megy hogy uristen hogy nezek ki o már fix megölte volna magát stb stb.
Nem tudok rájönni miért csinalja ezt, vékony ember tehát nincs mire irigy legyen tok szép a korához képest .
Megjegyzésnek én 175 cm vagyok és 68 kg .
Semennyire. De nyilván a saját kinézetével van baja, és attól, hogy te szépnek látod, attól ő még magát nem, valószínűleg a saját traumáit vetíti ki rád. Lehet, hogy az ő anyja is vegzálta gyerekként, hogy hogy néz ki, vagy csúfolták kiskorában, esetleg férfi rombolta le az önbecsülését.
Az alkatod teljesen normális, semmi okod magadra venni, amit mond. A pszichológus jó ötlet, de igazán nem fog megoldást nyújtani, ha ő nem akar változtatni, csak azt tudja megerősíteni, hogyan távolodj el tőle érzelmileg, hogy ez rád kevésbé hasson. Neki kellene megoldást keresni, de gondolom semmi belátása, hogy rosszat tesz.
Nincs másik szülőd a képben, aki hatni tud rá, esetleg nagyszülők rokonok?
Kérdező, amúgy megsúgom, hogy 172 cm vagyok, és emlékszem, 64 kilósan konkrétan gebe voltam.
Úgyhogy Te teljesen beleférsz a normálba.
Köszönöm szépen jól esik nagyon amiket írtok !
Sajnos a családom felfogása elég furcsa van aki full egyetért vele .
22,2-es a BMI értéked a fenti paraméterekkel, ami semmilyen szempontból nem sok, éppen TÖKÉLETES (19 és 25 között normális értékű a testtömeg index vagy BMI).
Anyukáddal komoly probléma van, hogyha ezt mondja neked, nagyon sajnálom, hogy ilyen a viszonyotok. A te testsúlyoddal minden rendben van, ne halgass ezzel kapcsolatban anyukádra.
Hát én amikor elolvastam azt a részt, hogy 175 centi, 68 kg, sokkot kaptam, és azt gondoltam, hogy "Ez a nő (anyukád) hülye??".
Nem rég én ugyanennyi kiló voltam, csak én 164 centisen... és hát dundika voltam, de kövér az még akkor sem. Most 54-55 kg vagyok, és ez így nekem teljesen jó, nem vagyok gebe, de felesleg sincs rajtam. Szerintem a 175-höz a 68 teljesen ideális, még akkor is, ha esetleg 1-2 plusz van rajtad. Nincs mit szégyellned a súlyodon.
A lényeg, hogy nem, az anyád nem normális, hogy így bánik veled. De még akkor sem lenne normális, ha tényleg kövér lennél. Mert akkor is megvannak a megfelelő módszerek arra, hogy elősegítsük gyermekünk fogyását anélkül, hogy közben a lelkébe taposunk 100x.
Csak ennél a témánál ilyen veled, vagy máskor sem valami kedves?
Anyukád alighanem rajtad vezeti le a saját kudarcát. Benned akarta megvalósítani talán azt, ami neki nem ment, és rajtad sem tudja, ezért frusztrált.
Ez az ő baja, semmiképp ne vedd magadra!
Te meg mondd neki h ha ilyen oreg lennel mint o egy szavam sem lenne, es mondasz neki egy 10evvel idősebb kort h masok ebben a korban ilyenek-olyanok eltulozva ot lekicsinyloen es kesz
A sajat jarkaban gyozod le
Amugy nagyon nem normális, iszonyat toxikus es gaz amit muvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!