Akinek császármetszése volt, mennyi időre rá tudta normálisan egymaga ellátni a babát? Mennyi ideig van szüksége az anyukának segítségre?
Nekem komplikált hüvelyi szülésem volt, 3 hétig az ágyból is úgy kanalaztak ki a mosdóig.
Császáros ismerősök között olyat is tudok, aki aznap már lépcsőn rohangált az újszülöttel és olyat is, aki két hétig dögrováson volt. Nagyon egyéni.
Semiddig nem kellett segítsék. Már a kórházban is jöttem mentem. Ráadásul a másodiknál a nagyobb 16 hónapost is el kellett látnom. Meg is őrültem volna ha vki állandóan beleszól mit hogyan teszek vagy kikapkodja a gyereket a kezemből h pihenjek.
Nem szabad elhagyni magad, mozogni mozogni kell.
Nem jajjgatni kell es elhagyni magad, sajnaltatni es kiszolgaltatni.
Angliaban lakom, itt csaszar utan 24 oraval lehet menni haza.MINDENT csinaltam egyedul mar masnap, sot csaszar utan 5 oraval siman mentem egyedul a mosdoba. Ja es a baba vegig velem volt ( itt nem viszik el egy percre sem ) , igy csaszar utani ejjel mar siman ellattam egyedul.
Elozo vagyok. En is kulfoldon elek, tobb ezer km- re a szuloktol.
Mindent meg lehet egyedul csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!