Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális egy anyukánál,mert...

Ez normális egy anyukánál,mert szerintem gáz?

Figyelt kérdés

Még amikor 14-16 éves voltam anyám valamiért sose engedte hogy átmennjek simán gépezni vagy ott aludni az uncsitesóimnál.(az összes fiú)

Pedig abban az időszakban hidegültem el a barátaimtól vagy középsuliba nem ismerkedtem senkivel, és csak ők voltak nekem. Anyám az a túlgondol mindent típus és ismerem annyira hogy azt hitte valami nem oda illő dolgot csinálnánk,(pl mikor 2hónapig könyörögtem hogy átmehessek az egyik haveromhoz 1napra, és azért nem akart belemenni mert arra gondolt hogy én más szándékkal megyek) de könyörgöm ők a rokonaim akik hiányoznak nekem. És mára szinte már semennyit se beszélek/találkozok velük

19L

2021. ápr. 22. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Hát ez egy kicsit para amúgy. Nálunk a családban nincs ilyen, meg nagyon nem is volt soha, főleg ha rokonokról volt szó. (Bár én magam sosem voltam egy nagyon szabálybetartó, én lehet megmondtam anyámnak, ha nem enged el, akkor az ablakon megyek ki, nekem mindegy... <3)

Bár azért megemlíteném, hogy egy expasim 17 évesen az unokatesójával végigpiáltak egy hétvégét, ott lehet jogos lett volna az aggódás.

Annyi minden történhet egy-egy baráti, rokoni összjövetelen, hogy nem csoda az aggódás, de szerintem is kicsit túlpörgős/túlaggódós édesanyukás van O:)

2021. ápr. 22. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Apukád egyetértett vele? Ha nem, ő nem tudott hatni anyukádra?
2021. ápr. 22. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Apám nem szól semmit, mert ahhoz előbb anyumat kell rávennem
2021. ápr. 22. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Azt még valamennyire meg is értem, hogy egy idegen fiúhoz nem akart elengedni, de az szerintem is elég beteges, hogy azt feltételezi, szexelni jársz az unokatestvéreidhez...
2021. ápr. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!