Ez mennyire normális egy anyukánál?
Szóval , 20 éves vagyok , kiskorom óta azt hallom hogy nem vagyok elég vékony , fogyjak hogy nezek ki stbstb. Megjegyeznem hogy ez akkor volt amikor igenis vékony voltam !
Amióta felnőttem és tényleg magamra szedtem kilókat és nem vagyok meg mindig egy nem tudom milyen dagadek úgy nez rám mint egy szégyenre. Állandóan csak az megy hogy uristen hogy nezek ki o már fix megölte volna magát stb stb.
Nem tudok rájönni miért csinalja ezt, vékony ember tehát nincs mire irigy legyen tok szép a korához képest .
Megjegyzésnek én 175 cm vagyok és 68 kg .
"Anya kérlek ne mondj ilyeneket, mert nagyon rosszul esik nekem"
Egy ilyenre mi a válasza?
Sajnos .
Probalok rájönni amúgy miért , mindig velem akart büszkélkedni de ugye sose sikerül mert valljuk be nem vagyok egy világ szépe .
Amikor meglátta hogy mennyire felszedtem kilókat konretan a síró görcs jött ra :D nem vágom mi ez a ilyen nagy ki akadas
Kedves második .
Semmi , a nagy semmi . Mintha mégse hallja és elkezdi megint meg durvábban hogy uristen hogy nezek ki mint egy 50 éves anyuka :D ahj na nem értem .
De mint említettem jól néz ki. Tehát nem értem mi nem elég neki tényleg , és miért rajtam kell ezt.
Plusz most vagyunk egy csaladi összejövetelen és konretan amikor eszek mindenki előtt kezdte el megint mondani hogy tegyem le azt a süteményt meg ilyesmi ..
Az anya-lánya kapcsolatban sokminden lehet, ennyi alapján nem biztos hogy tud mondani valamit pszichológus (látatlanban), csak ha elmész hozzá és egy pár alkalommal elbeszélget veled a gyerekkorról, kapcsolatotokról stb.
Egyáltalán nem vagy kövér egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!