Nem ez lenne a normális munka és élet egy 2 gyermekes anyukának?
Van egy kedves ismerősöm, akinek van egy 5 és 3 éves gyermeke, a gyerek mellett 4 órában, reggel 8-tól délig dolgozik, majd elmegy bevásárolni, megfőz, megy a gyerekekért, várja haza a férjét. Ehhez természetesen az kell, hogy a férje nagyon jó keres, igazság szerint neki dolgoznia sem kellene, úgyis magasán átlag feletti életszínvonalon élnének, de neki kell, hogy hasznosnak érezze magát. Ami még tök jó, hogy a részmunkájával is egész jól keres, szóval minden körülmény adott.
A férje is otthon van 4-fél 5 felé, segít neki a gyerekeket nevelgetni. Ez az anyuka nagyon csinos is, mert így van ideje hetente 3x eljárnia konditerembe, meg tud a szépségápolásra is figyelni.
Nagyon szépen élnek, és úgy vagyok vele, hogy minden nőnek ilyen életet kellene élnie, és én ettől nagyon messzire vagyok..... :( Le se írom az én életem, mert ennek a teljes ellentéte....
Az emberek többsége, ha tehetné, akkor napi fél óra munkával 3 milliót keresne.
Nagyon elméleti szinten mozgunk már.
Igen ez az álommeló és élet.
Na pont ez amit elvárok,csak nekem nincsen párkapcsolatom igazság szerint,de jól keresek jó szakmám van heti 4 konditerem.
Nekem lesz nőm csak ilyen lesz amit írtál,hogy jár ő is terembe mert ez alap lesz neki is,cserébe megadok neki mindent majd.
Ezért kell tanulni,képezni magad,kapcsolatokat építeni,karriert előtérbe helyezni és ilyen életed lesz és nőd is-->ez pasiknak szólt.
25F
És mi van az apákkal?
Talán nekik nem ez lenne az állom munkahely?
Ez egy nőnek biztos jó élet, de a férfinak nem biztos. Én a magam részéről nem tartanék el nőt! Ma sem teszem. A nők egyenjogúságot akartak, meg is kapták, de egy nő is dolgozzon azért. Jól keresek, mégsem tartok el egy nőt sem.
Nem kell minden nőnek ilyen életet élnie. Meseszerű az egész, még Nyugat-Európában is kevés család engedheti ezt meg magának. 2 fizetésből igenis jobb élni, mint 1-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!