Szerintetek jogos az anyukank allaspontja? Banhat igy valaki a sajat gyerekevel? Forditott esetben a sajat anyukajaval? A ti csaladotokban az ilyen problemat hogy oldjatok meg?
"de maga a fogalmazás és a szókincs rendkívül jó."
Valóban tök jó, már az első mondat (akarom mondani az a szövegrész ami normális tagolás esetén az első mondat lenne) is teljesen értelmetlen.
"egy 7 fos csaladban tudhatom be magam"
Ez neked a rendkívül jó szókincs és fogalamzás? Mi az hogy BEtudhatom magam? Nem is értem ezt hogy sikerült összehozni.
inkább olyan, mintha google fordító írta volna
apukám elhunyt felakasztás végett... na ilyet sem olvastam még soha
Segítséget kért egy nehéz élethelyzetben, erre a kommentelők háromnegyede még mindig a helyesírásán és fogalmazásmódján élcelődik.
Megoldásra és tanácsokra vár, nem arra, hogy még ti is belerúgjatok!
De mindenki leírta, hogy olvashatatlan és értelmezhetetlen az egész. Megtette, hogy újrafogalmazva leírja a lényeget? Nem. Idefosta hogy papa mama, ami a magyar nyelvben többértelmű (talán nagypapát, nagymamát kéne írnia).
Én konkrétan néhány sornál tovább nem is bírtam olvasni, pedig nagyon megvolt a jószándék.
Valaki összefoglalta pár sorban, hogy mit hámozott ki az egészből, gondolom, szereti a kihívásokat, de arra se kapott igazán visszajelzést, hogy igen, nem, pontosítás.
Annyit se írt, hogy bocs, nagyon zaklatott idegállapotban írtam ezt az egészet, majd ha lenyugszom, újrafogalmazom... semmi, csak elvárja, hogy mindenki zabálja a trágyát.
nem segítséget, tanácsot kért, hanem ítélkezést az anya felett.
Ha tanácsot kérne, akkor feltenné a kérdést, hogy mit tehetne ilyen helyzetben, de nem tette, vagy legalábbis én nem jutottam el oda.
Korukat szintén nem írja le, és mit tudom én, még mi hiányzik, mert tényleg nem olvastam el.
Így mit várhat a "kérdező"?
Neha csak jo erzes kibeszelni magad... meg akkor is, ha senki nem tud segiteni.
Mit kell meg a helyesirason lovagolni? Az utolso 2, 2 es fel oldal csak errol szol...
Nem erted a kerdest, fogod magad es tovabb lepsz a kovetkezore. Ennyi csak.
Segítséget várt volna a kérdező, egyébként egy kommentelő összefoglalta amit le szeretett volna írni.
Fájdalmas olvasni hogy aki segítségre szorulna, ezt kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!