Szerintetek jogos az anyukank allaspontja? Banhat igy valaki a sajat gyerekevel? Forditott esetben a sajat anyukajaval? A ti csaladotokban az ilyen problemat hogy oldjatok meg?
En egy budos szot sem ertek, ha oszinte lehetek.
De nagyjabol: nem jogos, nem banhat, forditott esetben sem. A mi csaladunkban szerencsere ilyesmi nem fordul elo.
Tartsd magad tavol ezektol az emberektol, ez a legjobb tanacs, amit adhatok.
“apukam elhunyt, felakasztas vegett , illetve edespapam is elhunyt rak betegseg miatt”
Ezt nem teljesen értem. Szóval a nevelőapád, akit az “apádnak” tartasz, de vér szerint nem az, felakasztotta magát. Az édesapád pedig rákban hunyt el.
Jól értem?
Nem lehet könnyű. Nem jövök a klisékkel, hogy “költözz el, állj saját lábra”, mert pontosan tudom, hogy ez nem így működik, annál jóval nehezebb, - pláne ilyen körülmények és ilyen traumatizáló háttér mellett.
Én segítséget kérnék a rendőrségtől, családsegítőtől.
Ha esetleg vannak normális rokonaitok, barátaitok, ismerőseitek, akkor talán tudnak segíteni a lakhatásnál. Veszélyben vagytok, ez így nem mehet tovább.
Kérdező, bemutatást eszközlök: ez itt a pont: .
A mondatok végén használjuk. Mondat vége van nagyjából mindenhol, ahol levegőt veszel.
Próbáld használni, mert így nem túl érthető a mondandód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!