Szerintetek jogos az anyukank allaspontja? Banhat igy valaki a sajat gyerekevel? Forditott esetben a sajat anyukajaval? A ti csaladotokban az ilyen problemat hogy oldjatok meg?
Nem tudom mit gondoljak a kérdésről, maga a fogalmazás eléggé önreflektív, elemző jellegű, nem olyan mint akinek nincs érettségije vagy rossz tanuló lenne.
Sokra viheted még, csak fontos hogy NE ADD FEL!
Én a feléig jutottam. Utána feladtam.
Annyit értek, hogy felnőtt vagy, állami gondozásban voltál, tehát kaptál pénzt, amikor az lejárt.
Menj el dolgozni és költözz el
Lehet hogy telefonról írta és kapkodott (és központozást elfelejtett), de maga a fogalmazás és a szókincs rendkívül jó.
A szórakozást, fesztivált stb tedd háttérbe, minden fillért takaríts meg és mielőbb szobabérlés vagy bármi, abból a környezetből kimerülni.
Nézz, keress Youtube-n tanulási módszereket (például Domján-félét), jó lenne ha remekül sikerülne az érettségi.
Szóval: 7 fős család. Nagymama, nagypapa, apa, anya, kérdező és még két tesó. (Plusz egy tesó, aki elköltözött, ezért nem számolódik a 7-be...??:D)
Apuka felakasztotta magát, nagypapa rákban meghalt. Anyuka ezután zűrös életet élt, a gyerekek állami gondozásba kerültek.
Anyuka házát elárverezték, így most mindenki a nagymamánál lakik.
Anyuka és lánytesó nehezen jön ki, mert anyuka elitta az agyát, meg amúgy is egy agresszív barom, lánytesó meg narkózik, és szintén nem jó arc.
Jól írom, kérdező?
Nehezebb volt értelmezni, mint hittem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!