Eltudnád fogadni, ha a fiad/lányod roma származású embert választana párjának?
Érdekes, hogy mindenki csak a tisztességgel jön.
Azért a romáknál a kőkemény családi hagyományokat, családi rangsort is el kell tudni fogadni
Ez amugy elegge szanalmas hogy még most is ennyire jelen van a rasszizmus itt magyarorszagon.. (tisztelet a kivétel)
Én cigánytelepen nőttem fel heves megyébe (magyarként) és szinte fehér embert csak otthon láttam (a családom) meg akkor ha elmentem valahova (vásárolni, szorakozni stb.)
És mégse történt egy olyan eset sem hogy belém kötöttek volna vagy bármi sőt.. a mai napig javarészt roma barátaim vannak és olyan kapcsolatot ápolunk hogy bármi lenne tűzbe ugranánk a másikért.
Persze vannak olyanok is akik lopnak, csalnak, hazudnak stb.. de ez szinte minden "rasszra" igaz. Az angol, a német, a spanyol, a japán, a magyar nem lop? Nem gyilkol? Nem bűnöz? Dehogynem! Akkor meg mire fel ez a ciganygyűlölet?
Inkább nekünk magyaroknak kéne példát venni róluk. Nálunk hol van ilyen összetartás, szeretet, családi kötelék?
Ciganyt még nem láttam a hiradoba azert mert lefejezte, megfojtotta, feldarabolta a saját gyerekét de magyart annál inkább...
Ja és a lényeg le maradt. Függ az ember személyiségétől.
Hisz mindegy hogy cigany/magyar van jó és rossz ember az meg hogy honnan "érkezett" az mellékes.
Utolsó vagyok 22f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!