Hány éves korig "normális" otthon élni a szülőkkel?
26 vagyok, már nagyon nehezen bírom, de még gyűjtenem kellene önerőre 2 milliót, ami kb fél év.
Sokszor úgy érzem, még egy napot nem bírok ki itt velük. Nagyon el szeretnék már költözni, de akkor később lesz meg a pénz..
Sokszor olvasom, hogy 30 valahány évesen is otthon élnek még. Valaki meg engem leszólt, hogy ilyen korban nem kéne már velük élnem.
Szerintetek hány éves korig normális otthon lakni? Bírjam ki ezt a fél évet + hitelbírálat, házátiratás idejét, vagy menjek albérletbe? Napok óta ezen örlődöm, számolgatok..
#19 az én szüleim 20 évesen már építkeztek, akkoriban természetes dolog volt, hogy mindenki kacsalábon forgó kastélyt épít hatalmas telekkel. A szüleim háza pár éve 30 misit ért, most 80. A fizetések viszont huszadennyire sem emelkednek. Manapság egy egérlyukra is évekig gyűjteni kell, vagy felveszed a csokot.
És lakástakarékot fizetni nem nagy költség, ha ennyit sem vagy képes megtenni a gyerekedért, akkor ne legyen gyereked, mert csak megnehezíted az életét.
20-as! Semmivel nem volt egyszerűbb lakáshoz jutni, csak annyiban, hogy biztosabb volt a munkahely, nagyobb volt a létbiztonság. De ugyanúgy nehéz volt az akkori fizetések mellett is egy lakásra összegyűjteni.
Amúgy te most a fiatalok szemszögéből nézed, de majd vizsgáld ezt felül akkor is, amikor 40 évesen a gyereked még mindig veled lakik a másfél szobás lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!