Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én ezt nem bírom felfogni ép...

Én ezt nem bírom felfogni ép ésszel?! Én vagyok ehhez túl normális vagy más is egyet ért a szülőkkel?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem tv műsoros sztori de nagyon felkavart. Adott egy 17 éves fiú 40 éves szülőkkel akik egyáltalán nem dolgoznak, mert a szüleik küldenek nekik pénzt abból élnek meg a gyerekük a fele (gyakorlati) fizetését elveszik. Ezt még eddig lenyeltem. Aztán egyszercsak a gyerek szobájában találnak 3 millió ft-ot amit elvesznek tőle és kérdőre vonják, hogy mégis honnan van ennyi pénze. A szülők attól félnek, hogy törvénytelen uton jutott pénzhez és ameddig nem hajlandó elárulni honnan van ennyi pénze nem kapja vissza. Még ezt is megtudom érteni valamennyire, na de aztán apuka annyira fellelkesül a sok pénz miatt, hogy elkezdi tervezgetni mire költi és már egyáltalán nem akarja visszaadni a gyereknek (bár ő se mondta el honnan szerezte) végül apuci a gyerek pénzén vesz egy autót. Na itt akadtam ki. Hogy tehet ilyet egy szülő?? Mert az, hogy elveszi míg nem derül ki honnan van az még oké, de az, hogy elkölti a gyereke pénzét az nem fér a fejembe.
2017. febr. 3. 20:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Hasonló előfordul a való életben is. Sajnos saját tapasztalat...
2017. febr. 3. 20:11
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha már valaki a saját tulajdon gyerekétől lop...
2017. febr. 3. 20:17
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Ja, mert a tizenhét évesek milliókat dugdosnak a szobájukban..... Ostoba egy sztori, de játsszunk el a gondolattal hogy igaz. Normális szülő nem elköltené a pénzt, hanem kiszedné a gyerekéből miféle bűnügybe keveredett, mert tuti nem tisztességes úton szerezte a pénzt.
2017. febr. 3. 20:21
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Vannak fura emberek. Egyébként honnan van a pénz? Mert 3000000 tényleg sok pénz.
2017. febr. 3. 20:21
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
És a valóságban ha lenne ilyen, a normális nagyszülők nem pénzelnék ez elba.szott kölyküket (miből a nyugdijból?), hanem gyámság alá vennék az unokájukat.
2017. febr. 3. 20:22
 6/19 A kérdező kommentje:
Póker játszmákon nyerte a pénzt a gyerek
2017. febr. 3. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Ez most volt a Gyanú Árnyékában! :D

Néztem én is jo volt ;)

Bocsi hogy nem a kerdesre valaszoltam de muszaly volt. :D

2017. febr. 3. 20:41
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
Milliós tétben, persze, Mikor normális helyeken 18 év alatt nem is játszhat. kaszinón kívül meg nincs milliós tét.
2017. febr. 3. 20:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
gondolhattam volna. A bugyuta történet erre a műsorra vallott.
2017. febr. 3. 20:43
 10/19 anonim ***** válasza:
95%

17 éves be sem mehet kaszinóba.

Még szép, hogy kérdőre vonják, honnan a 3 millió egy gyereknek.

Teljesen életszerűtlen a történet. Persze, 3 milliót nyer? LOL

2017. febr. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!