Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én ezt nem bírom felfogni ép...

Én ezt nem bírom felfogni ép ésszel?! Én vagyok ehhez túl normális vagy más is egyet ért a szülőkkel?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem tv műsoros sztori de nagyon felkavart. Adott egy 17 éves fiú 40 éves szülőkkel akik egyáltalán nem dolgoznak, mert a szüleik küldenek nekik pénzt abból élnek meg a gyerekük a fele (gyakorlati) fizetését elveszik. Ezt még eddig lenyeltem. Aztán egyszercsak a gyerek szobájában találnak 3 millió ft-ot amit elvesznek tőle és kérdőre vonják, hogy mégis honnan van ennyi pénze. A szülők attól félnek, hogy törvénytelen uton jutott pénzhez és ameddig nem hajlandó elárulni honnan van ennyi pénze nem kapja vissza. Még ezt is megtudom érteni valamennyire, na de aztán apuka annyira fellelkesül a sok pénz miatt, hogy elkezdi tervezgetni mire költi és már egyáltalán nem akarja visszaadni a gyereknek (bár ő se mondta el honnan szerezte) végül apuci a gyerek pénzén vesz egy autót. Na itt akadtam ki. Hogy tehet ilyet egy szülő?? Mert az, hogy elveszi míg nem derül ki honnan van az még oké, de az, hogy elkölti a gyereke pénzét az nem fér a fejembe.
2017. febr. 3. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom valamelyik agyhalott műsor a köztévéből, ne nézz ilyeneket, mert csak butít, még az alkoholnál is jobban.
2017. febr. 3. 23:38
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyok szülő, szinte mindig átérzem a gyerekek helyzetét, de annak a hülyegyereknek akkora pofont levertem volna, hogy megőrül. Hogy beszélt az anyjával? Nem fogja fel, hogy tényleg gáz nem elmondani, honnan van a pénz? Én végig azt hittem, hímringyó volt.
2017. febr. 4. 01:15
 13/19 anonim ***** válasza:
5%
Én ismerek olyat, aki több milliókat nyert már pókeren. A leírásban vázolt szülők nem emberek, csak kártékony paraziták. Fel kell őket jelenteni.
2017. febr. 4. 03:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, a Gyanú Árnyékában, meg a Családi Titkokban, mindig olyan elszállt történetek vannak, hogy nem igaz. A helyedben néznék valami értelmes sorozatot.

18 alatt hogyan engedték be a kaszinóba?

2017. febr. 4. 08:06
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

"végül apuci a gyerek pénzén vesz egy autót"

Legalább jól írnád le a történetet.

Az apuci 1 millióért vett egy autót, a gyerek a többi pénzt visszalopta, és még aznap el is veszítette az összeset pókeren.

Utána apuci odaadta a gyereknek a havi kajapénzt a feleség tudta nélkül, olyan 55 ezret, amit szintén bebukott a gyerek.

Amúgy egy illegális póker klub volt, a gyereknek rendőrségi ügye lett ebből.

2017. febr. 4. 11:45
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként sem életszerű a történet. A gyerek online pókerrel kezdte, de azt is csak 18 felett lehet, személyi okmányok fénymásolatát be kell küldeni. Tehát már itt bukta vagy bűncselekményt követett el mások irataival visszaélve.
2017. febr. 4. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
nem kell mindent elhinni, amit a tévében látsz (jobban mondva nem kell SEMMIT elhinni, amit a tévében látsz.)
2017. febr. 4. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Hetente ennyit keresek engem nem razna meg a dolog de 1, ha mar otthon tartod eldughattad volna vmi jobb helyre is. 2, megvarnam hogy megvegye az autot es atiratnam a nevemre es elvennem. 3, arcat tornem be ha el merne venni akarki is a penzemet a megkerdezesem nelkul.
2017. febr. 17. 03:07
 19/19 anonim ***** válasza:
És amikor a 10 éves gyerek kifutott az autó elé amit épp egy részeg vezetett és meghalt. A szülei meg a 12 éves csajt okolták, hogy nem vigyázott rá.
2017. febr. 18. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!