Akik nem fogadnak el pénzt a szüleiktől azok miért teszik?
Kérdező téged még mindig anyádék tartanak el, csak te játszod a felnőttet.
Független FELNŐTT embereknek nincs szükségük a szüleik pénzére
Én például azért, mert hiába kerestek jól a szüleim, hatalmas szó volt, hogy kaptam pl a szétszakadt nadrág helyett újat. Valahogy mindig kellemetlen volt, ha vettek nekem valamit, nagyon meg kellett köszönni, nagyon kellett rá vigyázni (az ő hülyeségükre simán több pénz ment el, én meg betegesen féltem máig minden ruhámat, használati tárgyamat, legyen az csak egy pohár is).
Utálok bárkinek bármiért hálásnak lenni, utálok segítséget kérni, senkitől sem kérek kölcsön, és azt sem fogadom el, ha maguktól adnak valamit. Ha éhenhalnék sem kellene, nem akarok tartozni senkinek (nem kaptam úgy semmit, hogy ne vártak volna cserébe valamit).
Különben egyetértek azzal aki azt írta, hogy te nem vagy felnőtt, csak játszod a felnőttet.
Ha nem lennének a szüleid, hogy élnél meg? Nem támaszkodhatsz rájuk örökké, ideje lenne elvágnod a köldökzsinórt.
Akkor marad a sokmindenről lemondás. Ez egy ilyen időszaka az életednek, sokan így kezdik az első munkahelyen, első albérletben.
Így nem tanulod meg beosztani a pénzedet, hogy a szüleid bármikor kisegítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!