Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmennél a fiad esküvőjére,...

Elmennél a fiad esküvőjére, ha a feleségedet és a gyereketeket nem hívnák meg?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
68%
A családod így, a családod úgy... A fiad nem a családod?
2022. márc. 31. 21:40
 72/75 anonim ***** válasza:
37%

Biztos hogy nem

Ha gyerekem úgy érzi az életem fontos részét nem fogadja el föként a féltestvérét megtagadja.

Akkor oda én sem kell jelen legyek.

2022. ápr. 1. 09:50
 73/75 anonim ***** válasza:
55%

"Lehet támadni engem és a feleségem, hiszen csak a mi hibának lehet hogy ott valakinek nem tetszik a pofánk."

Nem mondtuk hogy csak a ti hibatok de ok nélkül nem utalnak senkit.

Ha az az ok hogy új családod van az meg a fiad baja lenne nem a feleségé.

Szóval van itt valami amit nyilván elhallgatsz.

Mert nyilván a szíved mélyén tudod hogy van alapja a dolognak.

Nekünk aztán édes mindegy mondjuk az indokuk.

De igen, én elmennék. Mert akárhogy is akkor is a fiad es akkor is az esküvője. Ami nincs mindennap.

2022. ápr. 1. 12:38
 74/75 anonim ***** válasza:
50%
Menj el a házasságkötő terembe meg a templomba ha lesz ott is szertartás. A lagzit meg hagyd ki.
2022. ápr. 2. 06:04
 75/75 anonim ***** válasza:
32%

73 ők nélkül nem utálnak senkit

Hol élsz te?Ezzel nagyon nem értek egyet mert van hogy bekerült egy családba még köszönni sem köszönt és már elötte utálják Föleg ha csonka családról van szó

Függetlenül mindentől semmít nem tudnak róla de vagyonvadász erkölcstelen ronda koszos lusta.

Ennek a hátterében gyakran egy elvált anyuka van aki a ex párja ellen bújtatva a gyereket sok esetben a ex férj családját valami kicsinyes bosszúból

Mert arra számít a keze elég hosszú ahhoz hogy mindent tönkre tudjon tenni az ex férj életében.

Taps nekik.Csak hol van ott a gyerek érdeke?

2022. ápr. 7. 06:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!