Elmennél a fiad esküvőjére, ha a feleségedet és a gyereketeket nem hívnák meg?
'Pont az én feleségem mondta hogy menjek el a ballagására. Most is ugyanez van de én nem akarok menni igazán"
Annyira nem jelentenek semmit a szavak. Apám nője is előadója magat, hogy o mennyire szeret mindenkit, közben egy xarkevero dög. Csak apam nem látja. Mert neki mézes mázas és azt hazudja, hogy ő a mártír. Közben lopott is már, családból, azt is tagadja, és szegénykémet bántja mindenki, nyüssz nyüssz, hüpp hüpp sirdogál
Férfiként írok!...mert láthatóan a Kérdezőnek ez is számít.:)
Nyilván vannak sérelmek pro és kontra, azokat ne bolygassuk.
A jelen helyzetből kiindulva természetesen elmennék az esküvőre, mert a gyerekem az a gyerekem és van köztetek élő kapcsolat.
Az utána következő "lakodalomba" nem mennék, de nem is írtad, hogy oda is hivatalos lennél.
Megjegyzem, egy esküvő nem zárt ajtók között bonyolódik sem az anyakönyvvezetőnél, sem a templomban, gyakorlatilag oda az megy be bámészkodni, aki akar.
"Nem férfi az aki elhajítja a családját mert valakinek nem szimpik"
Tehát a fiad az neked nem családtag,hanem "valaki". Értem. Ne menj Kérdező, jobb lesz mindenkinek! Neked egy lányod van, másik gyereked nincs. Olyan utálattal írsz a fiadról, hogy hihetetlen. Az meg hogy a párja ìgy utál annak is oka lehet. Mert ilyenről nem nagyon hallottam még hogy a menyasszony így rühelje ok nélkül a leendő apósát. Általában nem szólnak ebbe bele, hacsak nincs kifejezetten okuk az utálatra.
"Nem férfi az aki elhajítja a családját mert valakinek nem szimpik"
Ezt biztos, hogy a fiára értette? Az nem lehet, hogy saját magára gondolt? Nem tudom, csak kérdezem. (?) Szerintem saját magára értette, hogy nem tekintené magát férfinek, ha a családja (új feleség + gyerek) nélkül egyedül menne, ergo úgy érzi, mintha letagadná az új családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!