Elmennél a fiad esküvőjére, ha a feleségedet és a gyereketeket nem hívnák meg?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:45
11/75 A kérdező kommentje:
Te 5ös! Anyjával sem lakik együtt, a feleségével lakik. Anyjának is van élettársa. Egy felnőtt emberről beszélünk. Meg van a maguk élete, háza, jó hogy nem állsz neki vádaskodni. Akkor te is költözz össze anyáddal is meg ap@ddal is, mikor ők külön élnek egymástól, te meg a saját házadban szintén külön. Gyógyós
2022. márc. 30. 22:21
12/75 A kérdező kommentje:
10es.A gyerekem. De ez aki kicsi ez is ugyanúgy a gyerekem.
2022. márc. 30. 22:22
13/75 anonim válasza:
A fiadnak az új feleségedhez és a gyereketeknek sok köze nincs. Menj el nélkülük.
14/75 anonim válasza:
12
Valami okának lennie kell, hogy őket nem látják szívesen.
Egyébként a kicsinek semmi hátránya nem lesz abból ha elmész
15/75 anonim válasza:
Nem mennék. Eleve normális esetben minden meghívás úgy szól, hogy a meghívott viheti a párját.
16/75 A kérdező kommentje:
Nincs köze a féltesvéréhez? Voltam már a ballagásán is egyedül. Katasztrófa volt. A családommal akartam menni, végül nem lehetett és a feleségem eröltette rám. Csak tudod ott volt boldog boldogtalan a fiam rokonságából, felét nem is ismertem.
2022. márc. 30. 22:29
17/75 anonim válasza:
És? megpróbáltad megismerni őket?
18/75 anonim válasza:
Akkor ez a rossz kapcsolat már régóta így van. Mi az eredeti oka? A másik szülő új párja jöhet?
19/75 anonim válasza:
A kicsit semmi hátrány nem éri ha elmész. A feleséged mit szól a dologhoz? Ha a gyerek azt látja hogy az anyja dühös, esetleg téged is hergel a fiad ellen, na, az árt neki!
20/75 anonim válasza:
vagy szartál a gyerekedre ha ennyire nem ismered a "fiad rokonságát"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!