Elmennél a fiad esküvőjére, ha a feleségedet és a gyereketeket nem hívnák meg?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:45
1/75 anonim válasza:
Attól függ, mekkora az esküvö meg miért nem hívják meg öket
2/75 anonim válasza:
Nem mennék el.
Mi az oka annak hogy a feleséget és a gyerekeket nem hívták meg.
3/75 anonim válasza:
Így nem. Bár valóban itt nem sokat tudunk az okokról, de egy válásért általában mindkét fél felel. Az meg, hogy még a saját féltesójára is fúj, aki semmit sem ártott neki egyenesen szánalmas és pitiáner jellemre vall.
4/75 A kérdező kommentje:
Nem azt akartam boncolgatni hogy mi a baja (az ő felesége nem akarja), házasság sem volt eleve, így válás se. 20 éve nem élünk egy háztartásban a fiammal, feleségemet 9 éve ismertem meg, lányunk 6 éves.
2022. márc. 30. 22:02
5/75 anonim válasza:
Egy nővel együtt laksz a fiad nélkül. 1-1
6/75 anonim válasza:
A felesége ebbe mit szól bele? Nekem nem kellene olyan partner, aki ilyen dologba beleszól.
7/75 anonim válasza:
Eszembe nem jutna esküvő kapcsán beleszólni abba, hogy a párom kit hív meg...
8/75 anonim válasza:
Oké, nem kedvelik az új családodat, ezt lehet boncolgatni de én elmennék. Mégis csak a saját gyereked esküvője, később jó eséllyel megbánnád ha nem voltál ott.
9/75 anonim válasza:
Elmennék hiszen a fiam, aztán ha nem értek egyet a döntés okával, akkor az esküvő után elmennék haza, nem maradnék a lagzin.
10/75 anonim válasza:
A gyereked.
Tényleg kérdés, hogy elmenj e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!