Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmennél a fiad esküvőjére,...

Elmennél a fiad esküvőjére, ha a feleségedet és a gyereketeket nem hívnák meg?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
47%
Meglehet.
2022. márc. 31. 13:59
 62/75 anonim ***** válasza:
48%

"Mondjuk érdekes a kérdező, stílusából, viselkedéséből ítélve aktív-agresszív szarkavaró hülyegyerek, aki eldöntötte, hogy nem megy a saját kölyke esküvőjére, és ehhez várja a vállveregetést."

Én meg ahogy látom, a Kérdező részéről semmi agresszív szarkavarásról nincs szó, csak a válaszolók 80 százaléka elkezdte kóstolgatni, elkezdett vádaskodni vele szemben. Ő meg vágjon hozzá jó képet, ha nem, akkor egy szardarab. Ja, ez a gyk, tényleg...

2022. márc. 31. 15:31
 63/75 anonim ***** válasza:
67%
62.: Azért az ugye meg van, hogy azután fordultak ellene, miután ő orbitális szexista kirohanást intézett kb. az összes kommentelő felé? Még azok feléis, akik igazat adtak neki eleinte... Nem kell félteni, nem ártatlan bárány a kérdező.
2022. márc. 31. 15:45
 64/75 anonim ***** válasza:
77%
* megvan
2022. márc. 31. 15:46
 65/75 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy sokan nem a kérdésre válaszoltatok hanem elkezdtétek boncolgatni. De amúgy itt a gyk oldalon ez szerintem általános. Lehet támadni engem és a feleségem, hiszen csak a mi hibának lehet hogy ott valakinek nem tetszik a pofánk. Biztos mi vagyunk valami elvetemült gazemberek, mert a fiam felesége, vagyis jövendőbelije képtelen megmaradni nyugton. A végén már mindenféle vádaskodás is előkerült. Én csak kíváncsi voltam, más mit tenne. Nekem apám a példa: nem ment el a szüleihez amikor az anyja azt mondta hogy a feleségét (anyámat) ne vigye. Előtte évekig azon dolgozott a nagyi hogy szétszedje őket egymástól. De szimplán azért mert neki kellett apám dolgozni. Apám azt mondta ő nem megy olyan helyre ahol nem látják szívesen a családját,a feleségét, akit ő szeret.
2022. márc. 31. 20:09
 66/75 anonim ***** válasza:
41%
Kerdezo ! Teljsen mas mint a te helyzeted! Neked ket csaladod van ! Igazabol szerintem ezert utal a fiad felesege mert a fiadat nem tekinted csaladodnak , ugy voselkedsz es beszelsz rola mintha egy idgen lenne es az ellenseg!
2022. márc. 31. 20:15
 67/75 anonim ***** válasza:
70%
Téged nem is zárt ki, csak a nőt. Mi a gond? Az nem az anyja, nem a szülőket tagadja ki
2022. márc. 31. 20:23
 68/75 anonim ***** válasza:
82%
66! Igen a fiáról is, meg a fia leendő feleségéről is!
2022. márc. 31. 20:25
 69/75 anonim ***** válasza:
53%
67.: Meg a kislányt, aki a saját féltestvére és semmiről sem tehet.
2022. márc. 31. 20:28
 70/75 anonim ***** válasza:
31%

Jajj már. Biztos érdekli is q kislányt. Talán sose találkoztak. Megnézése ezt az egészet.

A nő lenne az, akit kedvelnek, és aki egyben tarthatná a családot.

2022. márc. 31. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!