Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmennél a fiad esküvőjére,...

Elmennél a fiad esküvőjére, ha a feleségedet és a gyereketeket nem hívnák meg?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
73%
Ha tehetném én sem hívnám meg semmilyen eseményre apám nőjét... elég sojat tett érte, hogy így érezzek, és a testvéreimmel sincsen kapcsolatom. Akkor?
2022. márc. 31. 07:01
 42/75 anonim ***** válasza:
79%
Te tényleg azt akarod bemeselni nekünk hogy a fiad es/vagy a felesége annyira gyülöli minden különösebb ok nélkül a feleséged és a gyereked hogy nem hívja meg őket? Minden különösebb ok nélkül??? Hát azért meghallgatnam a másik felet is.
2022. márc. 31. 07:40
 43/75 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem mész el,meg fogod bánni utólag.Téged a családjának tekintenek,de azt a nőt akit elhagytál az anyja miatt,meg a mostani kisebb gyerekedet már nem. Ha most nem mész el,megszakadhat a kapcsolat. Nem ő tehet róla,hogy nélkűled kellett felnőnie
2022. márc. 31. 08:53
 44/75 anonim válasza:
11%
Hány évesek vagytok? Te és a fiad.
2022. márc. 31. 09:08
 45/75 anonim ***** válasza:
82%

Engem az érdekel, hogy miért nem szeretik a feleségedet és a gyerekedet. Ennek oka van.

Én sem szeretem apám új feleségét, mert baromi sunyi, emellett alpárian káromkodik, fikáz mindenkit a háta mögött és a nagyszüleimmel is gusztustalanul viselkedett.

De nyilván apám úgy adja elő az ismerőseinek, hogy nem érti miért csak vele találkozom és miért nem vagyok kíváncsi a feleségére.

2022. márc. 31. 09:30
 46/75 anonim ***** válasza:
91%
A ballagàs és az esküvő között, gondolom nèhàny év eltelt. Miért lett tisztàzva az indok? Mikor a kezdbe adta a meghívót, miért nem kérdezted meg, hogy a csalàdod miért nem hivatalos? Én azt gondolom, hogy a felesègeddel valami oknàl fogva, nincsenek jó viszonyba, és ezt nektek kellene tisztàzni, hivd meg őket magatokhoz és beszèljètek meg.
2022. márc. 31. 09:36
 47/75 anonim ***** válasza:
22%

Èn nem foglalkoznèk vele, ha tèged meghívott vinnèm a családot is.

Amúgy meg nem tudom mièrt csodálkoztok a kèrdező kirohanásain, ti provokáltátok ki belőle. Mèg szèp hogy visszatámad ha nekiestek.

2022. márc. 31. 09:42
 48/75 anonim ***** válasza:
74%

Elég ellentmondásos vagy.

Először azt mondod hogy az a bunod hogy ujrahazasodtal és új gyerek lett. De emiatt akkor téged se hivnanak szerintem nem csak a családod.

Plusz akkor a fiad fujna rátok nem a felesége.

Mert hogy te a párját nevezed meg bűnösnek.

Aztán azt írod már a fiad ballagasan is ez volt (amikor gondolom még a kanyarban sem volt a barátnője).

Szóval gyanús vagy te.

2022. márc. 31. 09:44
 49/75 anonim ***** válasza:
27%
Jaja, lehet, hogy kamu az egész.
2022. márc. 31. 09:50
 50/75 anonim ***** válasza:
61%

37.: Úgy értettem, amint azt utána ki is fejtettem, hogy nekem leendő feleségként biztos nem lenne pofám megszabni a férjemnek, hogy kit hívhat meg. Fordítva sem tűrném.

Némileg árnyalja azért a képet, hogy a kérdező azóta igen nagy nőgyűlöletről tett tanúbizonyságot. Nem tudom, ha hasonló választ kapna férfiaktól arra mit reagálna. A kislányát is így neveli?

2022. márc. 31. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!