Elmennél a fiad esküvőjére, ha a feleségedet és a gyereketeket nem hívnák meg?
Engem az érdekel, hogy miért nem szeretik a feleségedet és a gyerekedet. Ennek oka van.
Én sem szeretem apám új feleségét, mert baromi sunyi, emellett alpárian káromkodik, fikáz mindenkit a háta mögött és a nagyszüleimmel is gusztustalanul viselkedett.
De nyilván apám úgy adja elő az ismerőseinek, hogy nem érti miért csak vele találkozom és miért nem vagyok kíváncsi a feleségére.
Èn nem foglalkoznèk vele, ha tèged meghívott vinnèm a családot is.
Amúgy meg nem tudom mièrt csodálkoztok a kèrdező kirohanásain, ti provokáltátok ki belőle. Mèg szèp hogy visszatámad ha nekiestek.
Elég ellentmondásos vagy.
Először azt mondod hogy az a bunod hogy ujrahazasodtal és új gyerek lett. De emiatt akkor téged se hivnanak szerintem nem csak a családod.
Plusz akkor a fiad fujna rátok nem a felesége.
Mert hogy te a párját nevezed meg bűnösnek.
Aztán azt írod már a fiad ballagasan is ez volt (amikor gondolom még a kanyarban sem volt a barátnője).
Szóval gyanús vagy te.
37.: Úgy értettem, amint azt utána ki is fejtettem, hogy nekem leendő feleségként biztos nem lenne pofám megszabni a férjemnek, hogy kit hívhat meg. Fordítva sem tűrném.
Némileg árnyalja azért a képet, hogy a kérdező azóta igen nagy nőgyűlöletről tett tanúbizonyságot. Nem tudom, ha hasonló választ kapna férfiaktól arra mit reagálna. A kislányát is így neveli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!