Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszom,anyámra...

Jogosan haragszom,anyámra halála után is ?

Figyelt kérdés

Leírom,hogy miket tett.

-Pánikbetegé tett,mert neki akart menni egy kamionnak.És végül visszahúzta a kormányt,de én rettegve ültem mellette,és közel 1évig nem hagytam el a falut.Agórafóia miatt.Végül lerészegedte,és egy barátom kiszabadított az agórafóbiából,és átvitt a szomszéd faluba.

-Ezután alkoholos állapotban mentem minden távolabbi helyre.

-Felbontotta,és eldugta a nekem érkező leveleket amit lányok írtak.

-Volt olyan,hogy egy Miskolci lánnyal összejöhettem volna,és két év múlva találtam meg a lány levelét.

-Másik eset,azt mondta,hogy adjam oda a bizonyítványomat a szakmámról,mert szerinte én elfelejtem,hogy hova tettem.De fordítva történt ő nem tudta,hogy hova tette,és amikor munkát találtam.Rohamosan gyorsan rohangálnom kellett,hogy pótolják,és igazolni tudjam a szakmámat.

-A barátnőimet el vadította

Legutóbb apámtól megtudtam,hogy amikor vita volt köztük kimondott egy olyan mondatot ami nekem nagyon fájt.

Apu azt mondta-Had csinálja a fiú amit akar...-Erre anyám azt mondta,hogy ..-Azt csinálja amit én mondok˝Ha már a világra szartam˝ Ez nagyon fáj most is,hogy ezt mondta.

-De volt egy másik fájó mondása is.Elmentem dolgozni,plusz meg loptak se pénz,se iratok semmi,megtámadtak kiraboltak.

-Egy embernek elmondtam az igazat,és ide adta a telefonját,hogy apámmat feltudjam hívni.Apámnak elmondtam az igazat a telefonban.ő azt kérdezte...˝Fiam semmid sincs ? Azt válaszoltam,egy póló,a nadrádom,és a ciőm maradt,mindent elloptak.Erre apám azt válaszolt,hogy várj 10percet,és visszahívlak.Ezt elmondtam annak az embernek aki oda adta a telefonját,azt válaszolta.OKÉ .Ezután apu felhívott,és azt mondta add meg a címet,hogy most hol vagy,és érted megyek.Anyám halála után mondta el,hogy anyám azt mondta.Dögöljön meg ott,ha elment.Ez is fáj a mai napig.

ÉS MOST JÖN A NAGY KÉRDÉS.ELFELEJTENÉD EZEK UTÁN ANYÁDAT ?

KÖZEL 20ÉVET LOPOTT EL AZ ÉLETEMBŐL.

2022. márc. 29. 08:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%
Engedd el, ne mérgezd a saját életedet. A kettőtök kapcsolatában nyilván te voltál az alárendelt, anyád meg uralkodni akart és ezek szerint tudott is. Vedd tudomásul, hogy más lelki alkatúak voltatok.
2022. márc. 29. 09:23
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Vannak olyan szülők, akik úgy meg tudják nyomorítani a gyermekük életét, hogy képtelenek lesznek felnőttként egészséges, ép lélekkel működni. Erre egy megoldás van, el kell menni terápiába, és fel kell dolgozni. Hosszú, gyakran keserves út, de azért sikerül egy idő után.

A nyavalygás-nyafogás nem segít.

És az sem, ha a kérdező azt kapja másoktól reakcióként, hogy "kapd össze végre magad" (Jó, néha kell egy olyan kis löket:)

Szóval kérdező: kapd össze magadat, és irány egy pszichológus!

2022. márc. 29. 09:28
 13/17 anonim ***** válasza:
9%
Ez csak a szóköznélküli troll a sokadik túltolt, vérlázítóra megírt kamujával.
2022. márc. 29. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nem egyszer elírtuk: keress fel szakembert.
2022. márc. 29. 16:14
 15/17 A kérdező kommentje:
15-ös Köszönöm szépen,gyakran néztem Kubinyi Károly prédikációit.Nyilván ebben a videóban van valami ami nekem segít.
2022. márc. 30. 06:40
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
Persze szektaba menjél nem vág még elég bolond.
2022. márc. 30. 06:55
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os ez nem szekta,és a 15-ös jó videót tett be.A videó a megbocsájtásról szól.És amikor a Szívritmus zavarról beszél igaza van,mert én is tapasztaltam.Meg kell bocsájtanom aanyámnak,ez a megoldás.
2022. márc. 30. 07:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!