Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányomnak új párja elvileg...

A lányomnak új párja elvileg francia. Kínos lenne rákérdezni, hogy ha francia, akkor mégis mitől barna a bőre?

Figyelt kérdés
Az egész családot foglalkoztatja a kérdés. A pasas elvileg Páriszban született és ott nőtt fel. Az anyja és a nagyszülei szintén párizsi születésűek, az anyja fehérbőrű, de a csávó barna. Arról még nem beszéltek hogy ez hogy lehet, kínos lenne felhozni?

2022. márc. 27. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
100%
Édesapám ázsiai, fiatalként jött ide, édesanyám magyar, én itt születtem. (Sajnos) nem beszélem apukám anyanyelvét, és magyarnak vallom magam. Na erre varrj gombot. Szerintem kevésbé látszódik rajtam, mint valakin, akinek sötét bőrű felmenői vannak, de tényleg ez számít? A srácnak lehet már az apja vagy nagyszülei is franciák voltak úgy, ahogy én is magyar.
2022. ápr. 1. 22:41
 82/86 anonim ***** válasza:
97%

Szia! Ha csak nem értesz hozzá, nem baj a kérdéses, de neki nagyon bántó lenne feltenni. Jól tetted, hogy tájékozódtál előtte.

Franciaországnak rengeteg afrikai gyarmata volt, amikor felszabadultak a gyarmatok, sokan mentek el Fro-ba, ők már ott élnek. Sötét a bőrük de ugyanolyan franciák ők is.

Aztán a mai világban simán vándorolhat be valaki, ott családot alapít, lesznek leszármazottai, akik franciák lesznek.

2022. ápr. 2. 18:09
 83/86 anonim ***** válasza:
85%
Nemcsak afrikai gyarmataik voltak, és sajnos most is vannak gyarmatai, tengerentúli közigazgatási területei! A francia válogatott egyik legnagyobb sztárja Raphael Varane martiniquei, vagy ott van Alexandre Lacazette guadeloupei, ők mégis micsodák, ha nem franciák?? Mitől kevesebb franciák pl. lotaringiaiaknál?? Hiszen ők ugyanúgy franciák, ugyanúgy Párizsból irányítják őket, annyi különbséggel, hogy tengerentúli megye! Vagy Francia Guyana esetleg ???
2022. ápr. 2. 18:37
 84/86 Dzsoki ***** válasza:
75%
Franciaország,hivatalosan,hét időzónát használ. A más földrészen található területeket is Franciaországhoz számolják. Vagyis,semmi nem tiltja,hogy egy francia,nem az egykori gyarmaton,hanem Párizsban éljen. Akármilyen a bőre színe. Vagyis,ez a magyarázat. Nem értem,hogy családon belül.miért lenne kínos,megkérdezni?
2022. ápr. 2. 22:13
 85/86 anonim ***** válasza:
100%

Dél-francia.

Amúgy a gyarmatosító múlt okán tele vannak algíriakkal is.

De Dél-Franciaországban sok a kreol. A francia-spanyol “áthallás” következtében is, bizonyos területeken egész sötét kreol a jellemző.

2022. ápr. 3. 03:40
 86/86 anonim ***** válasza:
70%
Kedvesen érdeklődj tőle a családjáról.
2022. ápr. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!