A lányomnak új párja elvileg francia. Kínos lenne rákérdezni, hogy ha francia, akkor mégis mitől barna a bőre?
ember "nem néger, inkább világosbarna, tejeskávé színű"
ilyen idióták tényleg nem lehettek, hallottatok már a genetikáról??
nekem mindkét szülőm bőre fehér, de annyira nem mint az enyém, én literálisan falfehér vagyok. most akkor én is menjek kérdezgetni hogy miért? nem. nem teszem, mert ez genetika.
lehet hogy a nagyapja vagy a dédnagyagypja bőre sötétebb volt és onnan lett neki is olyan. ennyire egyszerű a kérdésed megválaszolása: GENETIKA
Franciával.
Én a családom nagy részét nem ismerem, nem sokat tudok az őseimről, bármi lehet közöttük.
Gondolom te évszázadokra visszamenőleg le tudod vezetni a családfádat, ősmagyar felmenőid vannak, és boldog-boldogtalan végig is nézi, mert boldoggá tesz.
Igen, kínos lenne. Ezt majd valamikor akkor lehet megkérdezni ha már bizalmasabb viszonyban vagytok, de akkor is meg kell válogatni a szavaidat.
Attól lehet barna a bőre hogy Franciaországban már nagyon régen élnek feketék és arabok nagyobb számban, nem úgy mint nálunk. Biztos az egyik őse arab vagy fekete volt. Az apát meg kihagytad. Lehet hogy ő volt az? Egyértelmű hogy keveredés volt valahol.
Én nem hiszem hogy rasszizmus van a háttérben. Valószínű a srác vonásaik is mások lehetnek bár ezt nem írta. Inkább a kérdező családja olyan környezetben él ahol nem igazán van barna bőrű vagy ilyen vonású ember. Egyszerűen kíváncsiak. Mert azért valljuk be Magyarországon ez sok helyen még mindig nem egy gyakori dolog a "keveredés".
Ennyi buta, primitív, buta embert... Miért lenne a kérdező attól rasszista, mert kíváncsi arra, hogy miért barnabőrű a lányának a párja, aki elvileg nem lehetne a származását tekintve? Véleményem szerint ez egy érdekes dolog, hogy vajon melyik felmenőjétől örökölte!
Mi is fehérbőrűek vagyunk, míg apám kreolbőrű volt! Kiderült, hogy az anyja felmenői voltak ilyen barnabőrűek! Akkor én is rasszista vagyok, mert kíváncsi voltam az apám bőrszínének eredetére...?
Egy szóval nem írta a kérdező sem, hogy őt ez zavarná! Semmilyen jelzővel nem illette az illető férfi! Mit a lónak a nemiszervét kötekedtek itt? Ennyire nincs életetek, mi...?
Komolyan mondom, nagy az Isten állatkertje... A kerítés még nemhogy alacsony, már régen el is tűnt a jelek szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!