A lányomnak új párja elvileg francia. Kínos lenne rákérdezni, hogy ha francia, akkor mégis mitől barna a bőre?
Figyelt kérdés
Az egész családot foglalkoztatja a kérdés. A pasas elvileg Páriszban született és ott nőtt fel. Az anyja és a nagyszülei szintén párizsi születésűek, az anyja fehérbőrű, de a csávó barna. Arról még nem beszéltek hogy ez hogy lehet, kínos lenne felhozni?2022. márc. 27. 11:09
1/86 anonim válasza:
Hm...Ugyan hogy lehet.... Liu Shaolin Sándor neve mond valamit? Magyar gyorskorcsolyazo. Szerinted hogy lehet hogy kínai neve van és kínai vonasai?
2/86 anonim válasza:
Na..tipik magyar rasszista család. Jász meg kun felmenővel rendelkező magyar láttál már ???
3/86 anonim válasza:
Figyu a logikát, attól, hogy az anyja fehérbőrű, az apja nem biztos, hogy az.
Ráadásul a genetika tud mókás dolgokat produkálni, a nagyszülők között is lehetett sötétebb bőrű.
Ilyen szempontból tök mindegy, hogy ki hol született.
5/86 anonim válasza:
Tudod mi a kínos??? Az ostobaság…meg a rasszizmus.
6/86 anonim válasza:
A franciáknál a nemzetiség fogalma alapból kicsit más, mint itt.
De 4 millió (5.5%) fekete él ott. Így ez nem annyira meglepő.
Meg ha az anyja fehér, akkor gondolom egyértelmű, hogy ő vegyes családból van. (Ami bárhol előfordulhat. Én pl ismertem fekete magyar srácot.)
7/86 anonim válasza:
Szerintem kínos lenne, az apja származhat Franciaország tengerentúli megyéiből, bevándorolhatott volt francia gyarmatokról stb... egyébként itt jegyzem meg, hogy genetikailag előfordulhat, hogy 2 fehér embernek színes bőrű gyermeke születik (bár nyilvánvalóan ez nagyon ritka, extrém esetben fordul elő). A francia nyelv egyébként a világ majdnem 30 országban hivatalos nyelv.
8/86 A kérdező kommentje:
Nem néger, inkább ilyen világosbarna, "tejeskávé" színű, a haja szőkésbarna. Arcról fehérekhez áll közelebb, az anyját képen láttam, az arcszerkezetük egyforma és az anyja fehér. Az anyanyelve francia, meg angolul is tud, de egzotikusabb nyelvet nem beszél ami utalna a származására. A rokonságáról eddig csak úgy beszéltek mint tősgyökeres franciákról. És igen, engem azért foglalkoztat, hogy milyen származású emberrel van együtt a lányom.
2022. márc. 27. 11:26
9/86 anonim válasza:
nem elég hogy eszméletlenül buta kérdés, de még rassszista is vagy. de ahogy látom az egész család lol,, nem esik messze az alma a fájától.
rasszistának és ostobának lenni nem menő egyébkéntxd
10/86 anonim válasza:
Szerintem ne hozd fel, ne égesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!