A lányomnak új párja elvileg francia. Kínos lenne rákérdezni, hogy ha francia, akkor mégis mitől barna a bőre?
Teljesen egészséges és biztosan szaporodókepes utódokat nem tudnának csinálni, hogy pontosak legyünk.
Ott van pl az öszvér, meg a nagymacskák is keresztezhetőek egymással, hiába, hogy külön fajba tartoznak.
62
Még mindig nem fajkeveredés ez.
Ráadásul genetikai szempontból kifejezetten előnyös, mert a recesszíven örökölhető betegségeket nagyon leminimalizálja. Akkor következne be a "pusztulás", ha mindenki a közvetlen környezetéből házasodna.
Hm, dehogynem.. azok utódjaik is tudnak szaporodni... lásd engem van bennem lengyel, litván,orosz és magyar, talán tatár is....
Amúgy meg nézd meg mit okoz a belterjesség.... tudod mitől szépek a magyar nők? Mert keveredett a magyar nép vígan...
A lengyel, litván, orosz, magyar, tatár nem faj. (De meg csak nem is rassz, hanem népcsoport)
Én a fajok keveredéséről írtam.
#65 Az apukának aztán nem sok köze van a feltehetően nagykorú lánya párválasztásához. Maximum annyit ér el, hogy a lánya nem fog vele szóba állni, de legalább nem kell látnia a "csokis unokáit".
Csak aztán ne csodálkozzon, ha amikor szüksége lenne a segítségre, akár a "csokis gyerektől is", a kutya nem fogja rányitni az ajtót.
De a nigrid ausztraloid mongoloid és europoid rasszba tartozók nem alkotnak külön fajt.... ergó egymást közt szaporodhatnak és azok utódai is szaporodhatnak vígan... Biológia..
Sőt ha egy négerrel megegyezik a vércsoportod és szervet is tud adni, pl a félveséjét, mert olyan jófej, akkor nem kisebb eséllyel fogja a te szervezeted kilökni... drága 64-eske...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!