Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak a szüleimnek,...

Mit mondjak a szüleimnek, miért akarok bemenni a megyeszékhelyre?

Figyelt kérdés

Szeretnék randit szervezni egy volt gimis osztálytársnőmmel, akibe a múltkori osztálytalálkozón szerettem bele. Nyilván a megyeszékhelyen találkoznánk, ott ülnénk be valahova vagy hasonló. Viszont a szüleimmel lakok még és nincs jogsim, buszozni pedig gyűlölök, így az lenne a legkézenfekvőbb hogy megkérem apámat hogy vigyen be és kifizetem neki a benzint.

A gond csak az hogy nyilván meg fogják kérdezni minek akarok egyedül elmenni. Én pedig inkább nem beszélnék erről, félreértés ne essék, a lehető legszorosabb kapcsolatban vagyok mindkét szülőmmel, szeretem őket és mindent megbeszélek velük, de a szerelmi életem az az egy kivétel, gyerekkorom óta nem beszéltem soha ilyesmiről egy szót se. De ez most nagyon fontos lenne hogy el legyen intézve, próbáltam haverokat megkérni de aki szóba jöhet jó eséllyel nem tudná megoldani. Ti mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?

Köszönöm előre is. 25/F

2022. márc. 25. 17:48
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
11%
Az hol volt leírva?
2022. márc. 29. 08:42
 52/59 anonim ***** válasza:
40%
#51: sehol nem volt leírva, úgy írta az előző, hogy "talán". Más magyarázat tényleg nincs erre a viselkedésre.
2022. márc. 29. 09:30
 53/59 anonim ***** válasza:
49%

51: a gondnokságra kérdezel?

Ez csak egy puszta feltételezés, a leírtak alapján.

2022. márc. 29. 09:37
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lányként ez intő jel lenne.
2022. márc. 29. 09:39
 55/59 anonim ***** válasza:
89%

"Nekem lányként ez intő jel lenne."

Kérdés, hogy tudnál-e róla egyáltalán, hogy ez van a háttérben...

2022. márc. 29. 16:55
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Észre lehet venni hogy a szülők nélkül életképtelen. Nekem volt olyan randim ahol ötször hangzott el apukamek szerint. Aztán itt hagytam...
2022. márc. 29. 17:01
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
Észre lehet venni, igen, de a válaszolók között is volt, aki másfél évig nem ébredt fel...
2022. márc. 29. 17:04
 58/59 anonim ***** válasza:
100%
#57, és milyen sok ilyen házasság is van..
2022. márc. 29. 17:36
 59/59 Savlekotő ***** válasza:
80%
Miért viselkednek úgy a mai huszonévesek, mintha óvodások lennének? Mert drága szülők torz módon nevelnek 16 evést 2 22 12 30 16 éves szinten tartanak.. Az értelmes utód meg megtanul hazudni játszani és amint tud meglep előlük..
2022. júl. 5. 06:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!