Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak a szüleimnek,...

Mit mondjak a szüleimnek, miért akarok bemenni a megyeszékhelyre?

Figyelt kérdés

Szeretnék randit szervezni egy volt gimis osztálytársnőmmel, akibe a múltkori osztálytalálkozón szerettem bele. Nyilván a megyeszékhelyen találkoznánk, ott ülnénk be valahova vagy hasonló. Viszont a szüleimmel lakok még és nincs jogsim, buszozni pedig gyűlölök, így az lenne a legkézenfekvőbb hogy megkérem apámat hogy vigyen be és kifizetem neki a benzint.

A gond csak az hogy nyilván meg fogják kérdezni minek akarok egyedül elmenni. Én pedig inkább nem beszélnék erről, félreértés ne essék, a lehető legszorosabb kapcsolatban vagyok mindkét szülőmmel, szeretem őket és mindent megbeszélek velük, de a szerelmi életem az az egy kivétel, gyerekkorom óta nem beszéltem soha ilyesmiről egy szót se. De ez most nagyon fontos lenne hogy el legyen intézve, próbáltam haverokat megkérni de aki szóba jöhet jó eséllyel nem tudná megoldani. Ti mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?

Köszönöm előre is. 25/F

2022. márc. 25. 17:48
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
91%

Én ezt a kérdést belinkelném a kiszemelt leányzónak, egyből nem lenne randi, ami miatt ilyen dilemmáid legyenek....

25 évesen, még ha módod nincs is elköltözni, de legalább az önállósodás már meg kellett volna történjen, nem?

2022. márc. 25. 20:00
 32/59 anonim ***** válasza:
6%

Megér egy bula is ennyi bonyodalmat...? Ne legyél csicska!

Inkább fizess be egy rosszlányra! Már 18 ezer Forintért is vannak!

2022. márc. 25. 20:20
 33/59 anonim ***** válasza:
95%

Ha annyira nem vagy képes, hogy most az egyszer buszra szállj, akkor nem is érdekel annyira az a lány.

Egy 25 éves akit az apja furikáz, mert lusta megoldani magának, de még kamu indok is kell neki otthonra. Sőt, még a kamut se bírja önállóan kitalálni. Főnyeremény. 😀 szerintem kérj egy kis pénzt is még fatertól hogy be tudj ülni valahova. 😀

2022. márc. 25. 20:20
 34/59 anonim ***** válasza:
96%
Apuka visz randizni? Meg is vár, hogy hazavigyen?
2022. márc. 25. 20:52
 35/59 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos létezik ilyen példány. Nekem volt egy barátom,másfél évig jártunk. Mindent,de tényleg mindent anyuci és apuci intézett. Ha elmentünk moziba,anyuka készített szendvicset,mert nehogy már pénzt költdünk a pattogatott kukoricára. Vagy ha kértem egy korsó sört,a barátom felhívta az anyját,jogy ihat-e ő is alkoholt. Kérdező! Ezt olvasva,remélem magadra ismersz,mert te is ilyen vagy.

Ha apucival viteted magad oda,borítékolható,hogy első,és egyben utolsó randi is lesz a csajjal.

2022. márc. 25. 20:56
 36/59 anonim ***** válasza:
57%

"Nekem volt egy barátom,másfél évig jártunk. ...

Ha apucival viteted magad oda,borítékolható,hogy első,és egyben utolsó randi is lesz a csajjal."

Miért? Te is beletettél másfél évet. Úgyhogy jobb, ha nem mondasz semmit...

2022. márc. 25. 20:59
 37/59 anonim ***** válasza:
89%

Kedves utolsó!

Mi egyetemisták voltunk,és kollégisták. Ott minden jól működött. Ja,és nálunk is. De ha hozzájuk mentünk,akkor mindig volt hogy "de anyám mit fog szólni?" Gondolom a kérdező is ilyen,azért írtam le a tapasztalatomat. Nem kell egyből a másikban a hibát keresni.

2022. márc. 25. 21:11
 38/59 Wannabeapro válasza:
72%
Mond, hogy méhnyakrák szűrésre mész.
2022. márc. 25. 21:12
 39/59 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem szerettél bele a lányba, aki szerelmes az a világ végére is elmegy a szerelméért és lehozza neki a csillagokat az égről. De ha egy buszra sem tudsz a cél érdekében felszállni akkor ne erőltesd a dolgot.
2022. márc. 25. 21:19
 40/59 anonim ***** válasza:
46%

"Nem kell egyből a másikban a hibát keresni."

Ha komoly kapcsolatot keres két érett személyiségű ember, akkor az első pillanattól igyekeznek tisztába jönni egymás hibáival is, hogy ne csak másfél év múlva derüljön ki, hogy az egyikük számára vállalhatatlan az, ami a másik számára a világ legtermészetesebb dolga...

2022. márc. 25. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!