Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kicsit zürzavaros az èletem....

Kicsit zürzavaros az èletem. Anyám halálos beteg lett most nincs munkám.Munkát keresek de így nem akarok távol lenni tőle minnél több időt akarok vele tölteni.De az életem ott tart nem akarok a szülök városokba maradni.Többi lent?

Figyelt kérdés

Az életem ott tart ha maradok a szülök városomba rámegy az életem és nincs tovább el kell mennem máshova új èletet kezdeni.

De anyámat se akarom így itthon hagyni minnél több időt akarok vele tölteni és segíteni neki amiben tudok.

2022. jan. 18. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom hogy ilyen helyzetbe keveredtél, megértem hogy ez a döntésed, de ez nem kérdés...szóval mást nem igazán tudok rá írni.
2022. jan. 18. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem viszed anyukádat vagy esetleg nincs lehetőség elhelyezni ehy idősek otthonába
2022. jan. 18. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó.. Miből. Gondolod h idős?(volt) Anyós 51 évesen halt meg.
2022. jan. 18. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
"Miért nem viszed anyukádat vagy esetleg nincs lehetőség elhelyezni ehy idősek otthonába" nem mindenki löki be otthonba a szüleit, hogy még annyit se éljenek mint lehetne...
2022. jan. 18. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Városban nincs valami állás?
2022. jan. 18. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Na meg miért kell elmenni mindenképp?
2022. jan. 18. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Az idősek otthona jobb mint magára hagyni de ha ti a saját szüleiteket otthagynátok rohadni hát hajrá.Nem értem inkább mint ,hogy a saját gyereke szenvedjen és feladja az életét.Nem kéne játszani a Szentet egyeseknek
2022. jan. 18. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Hospize hsz esetleg?
2022. jan. 18. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
"Az idősek otthona jobb mint magára hagyni" És szerinted csak a bebacom az otthonba, ahol rövid idő alatt meghal mert kicsinálják\elhanyagolják, vagy a magára hagyom az opció? Érdekes...
2022. jan. 18. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta ,hogy nem fogja meglátogatni amúgy meg ezt nem nekünk kéne eldönten nem vagyunk a kerdezo helyzetebe
2022. jan. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!