Mit mondjak a szüleimnek, miért akarok bemenni a megyeszékhelyre?
Szeretnék randit szervezni egy volt gimis osztálytársnőmmel, akibe a múltkori osztálytalálkozón szerettem bele. Nyilván a megyeszékhelyen találkoznánk, ott ülnénk be valahova vagy hasonló. Viszont a szüleimmel lakok még és nincs jogsim, buszozni pedig gyűlölök, így az lenne a legkézenfekvőbb hogy megkérem apámat hogy vigyen be és kifizetem neki a benzint.
A gond csak az hogy nyilván meg fogják kérdezni minek akarok egyedül elmenni. Én pedig inkább nem beszélnék erről, félreértés ne essék, a lehető legszorosabb kapcsolatban vagyok mindkét szülőmmel, szeretem őket és mindent megbeszélek velük, de a szerelmi életem az az egy kivétel, gyerekkorom óta nem beszéltem soha ilyesmiről egy szót se. De ez most nagyon fontos lenne hogy el legyen intézve, próbáltam haverokat megkérni de aki szóba jöhet jó eséllyel nem tudná megoldani. Ti mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?
Köszönöm előre is. 25/F
19: Ja, csak a Kérdező tudja csak a választ, de ő NEM válaszolta meg!
Egy kósza kommentelő kósza ötlete nyilván nem a Kérdező válasza, hahó.
"mondjuk nőként érdekesen venné ki magát a szememben ha a pasit a randira apu fuvarozza, mert nem akar a csávó buszozni."
Dettó. Nagyon. Olyan ovisnak tűnsz tőle, nem szexi. Akik pár kérdéssel lejjebb azon viccelődnek, hogy majd az óvszert is apa veszi meg neked, azoknak nem véletlenül jutnak ilyenek eszükbe.
Egyébként ha esetleg amúgyis is nagyobb távolságra lakik a lány, és később egyik-másik randira nem lesz aki elvigyen, akkor inkább nem mész? Vagy elvárod hogy mindig ő jöjjön hozzád, mert te nem szeretsz buszozni? Ne legyél már nyomi.
És mi olyan halálos a buszozásban? Ülni kell rajta. Szörnyű...
Öcsi, növessz már tököt, ne legyél nyafka kishercegnő...
Egy tömegközlekedő nő
"Valamiért azt képzelik, majd mindenki taxist akar nekik játszani."
Mert ebbe nőttek bele: a szüleik állandóan hurcolászták őket. Nagyon-nagyon sok ilyen van manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!