Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak a szüleimnek,...

Mit mondjak a szüleimnek, miért akarok bemenni a megyeszékhelyre?

Figyelt kérdés

Szeretnék randit szervezni egy volt gimis osztálytársnőmmel, akibe a múltkori osztálytalálkozón szerettem bele. Nyilván a megyeszékhelyen találkoznánk, ott ülnénk be valahova vagy hasonló. Viszont a szüleimmel lakok még és nincs jogsim, buszozni pedig gyűlölök, így az lenne a legkézenfekvőbb hogy megkérem apámat hogy vigyen be és kifizetem neki a benzint.

A gond csak az hogy nyilván meg fogják kérdezni minek akarok egyedül elmenni. Én pedig inkább nem beszélnék erről, félreértés ne essék, a lehető legszorosabb kapcsolatban vagyok mindkét szülőmmel, szeretem őket és mindent megbeszélek velük, de a szerelmi életem az az egy kivétel, gyerekkorom óta nem beszéltem soha ilyesmiről egy szót se. De ez most nagyon fontos lenne hogy el legyen intézve, próbáltam haverokat megkérni de aki szóba jöhet jó eséllyel nem tudná megoldani. Ti mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?

Köszönöm előre is. 25/F

2022. márc. 25. 17:48
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
98%
A nő érdekében remélem, nem enged el apu meg anyu 😂
2022. márc. 25. 18:44
 12/59 anonim ***** válasza:
97%

"Mit mondjak a szüleimnek, miért akarok bemenni a megyeszékhelyre?

... 25/F"

Semmit. Menj be.

"Szeretnék randit szervezni egy volt gimis osztálytársnőmmel, akibe a múltkori osztálytalálkozón szerettem bele. ... buszozni pedig gyűlölök ... Ti mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?"

1. Azt, hogy döntsd el, őt szereted-e jobban, vagy buszozni gyűlölsz-e jobban, és ha az utóbbi, akkor lásd be, hogy nem is olyan fontos, hogy randizz vele, és akkor gond megoldva.

2. Meséld el neki őszintén, hogy mi az ábra, és kérj tőle tanácsot. (Elég jó eséllyel ez is megoldja a problémát, mert ilyen pasival nem lesz kedve randizni...)

"próbáltam haverokat megkérni de aki szóba jöhet jó eséllyel nem tudná megoldani"

Jó eséllyel... De hátha mégis!

B terv: taxi!

2022. márc. 25. 18:49
 13/59 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen anyámasszony katonája vagy, 25 évesen még a szüleiddel hurcoltatod a seggedet?
2022. márc. 25. 18:54
 14/59 anonim ***** válasza:
97%
Minek neked nő, ha ilyen kisgyerek vagy.
2022. márc. 25. 18:56
 15/59 anonim ***** válasza:
91%
Szinte látom, hogy két hónap múlva ott állsz előttük, hogy apu, áll a kukim, de nincs busz a városba, elviszel kettyinteni?
2022. márc. 25. 18:57
 16/59 anonim ***** válasza:
80%
3: Mert ott a sétán kívül mást is lehet csinálni? Ne mond, hogy sosem voltál faluban!
2022. márc. 25. 19:00
 17/59 anonim ***** válasza:
95%
Odafelé menet apuval ugorjatok be a patikába óvszerért is. Apa majd megveszi, hátha neked ciki..
2022. márc. 25. 19:03
 18/59 anonim ***** válasza:
28%

"Nyilván a megyeszékhelyen találkoznánk"

Miért nyilván?

Mi értelme pont ott találkozni?

2022. márc. 25. 19:06
 19/59 anonim ***** válasza:
87%
18-as: ezt már korábban elmagyarázták azoknak, akik nem tudják felfogni.
2022. márc. 25. 19:09
 20/59 anonim ***** válasza:
93%

9: nekem az ugrott be, hogy esetleg gondnokság alatt áll...??

Vagy tényleg létezik ilyen felnőtt férfi, aki nem ül buszra, meg óvodás-szinten beszámoltatják, hogy mit csinál, hová megy...??

Anyááááám.... :)))

2022. márc. 25. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!