Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak a szüleimnek,...

Mit mondjak a szüleimnek, miért akarok bemenni a megyeszékhelyre?

Figyelt kérdés

Szeretnék randit szervezni egy volt gimis osztálytársnőmmel, akibe a múltkori osztálytalálkozón szerettem bele. Nyilván a megyeszékhelyen találkoznánk, ott ülnénk be valahova vagy hasonló. Viszont a szüleimmel lakok még és nincs jogsim, buszozni pedig gyűlölök, így az lenne a legkézenfekvőbb hogy megkérem apámat hogy vigyen be és kifizetem neki a benzint.

A gond csak az hogy nyilván meg fogják kérdezni minek akarok egyedül elmenni. Én pedig inkább nem beszélnék erről, félreértés ne essék, a lehető legszorosabb kapcsolatban vagyok mindkét szülőmmel, szeretem őket és mindent megbeszélek velük, de a szerelmi életem az az egy kivétel, gyerekkorom óta nem beszéltem soha ilyesmiről egy szót se. De ez most nagyon fontos lenne hogy el legyen intézve, próbáltam haverokat megkérni de aki szóba jöhet jó eséllyel nem tudná megoldani. Ti mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?

Köszönöm előre is. 25/F

2022. márc. 25. 17:48
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
88%
25 évesen otthon laksz, apád visz randizni, mert nincs jogsid és még a nyamvadt buszra se tudsz felszállni, mert utálsz buszozni? 😂😂 Ilyen van? Áh.. troll.
2022. márc. 25. 21:43
 42/59 anonim ***** válasza:
90%
Most ez valami vicc akar lenni? 25 évesen kb mintha 15 lennél?
2022. márc. 25. 22:39
 43/59 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem először növessz egy párt magadnak utána próbálj randizni, az hogy lusta vagy felrakni a segged a buszra, inkább apáddal viteted magad, sokkal gázabb egy lány szemében. Mi lesz a következő? Apád veszi majd neked a gumit, meg szex közben ő tartja nektek majd a gyertyát? 😃 25 évesen nőljél már fel könyörgöm.
2022. márc. 25. 23:35
 44/59 anonim ***** válasza:
94%
25 éves.. 25.. 🤦‍♀️
2022. márc. 26. 06:59
 45/59 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem pontgyűjtő kamukerdés.. el is tűnt a kerdező, szokás szerint 😂
2022. márc. 26. 09:52
 46/59 anonim ***** válasza:
98%
Abból, hogy eltűnt, nem következik. Lehet, hogy csak annyira szégyelli magát a sok egyöntetű véleményt olvasva, hogy inkább nem szól semmit, csak olvas. Nincs is értelme elkezdeni védenie magát, úgyhogy ez pont azt is mutathatja, hogy azért viszonylag értelmes - csak nagyon gyerek még. Az utóbbiról meg nem csak ő tehet, hanem a szülei is. Mindenesetre nincs egyedül azzal, hogy huszonévesen olyan az élete, mint egy tizenévesé.
2022. márc. 26. 11:16
 47/59 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mond nekik hogy azért akarsz bemenni, hogy vegyél magadnak egy pár tököt, ha már növeszteni eddig nem tudtál 25 éves létedre.
2022. márc. 26. 16:49
 48/59 anonim ***** válasza:
93%
Tedd le a jogsit és vezess te 😅
2022. márc. 26. 17:04
 49/59 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted normális hogy itt tart valaki agyilag 25 évesen?
2022. márc. 29. 07:04
 50/59 anonim ***** válasza:
52%
#49: talán gondnoksag alatt állhat?
2022. márc. 29. 08:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!