Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem a lányom?...

Nem szeret engem a lányom? Már 5 éve nem láttam,nem fog ez már rendeződni soha ?

Figyelt kérdés
Nem ír nekem, nem hív fel, nem szépen váltunk el , hibáztam sokat de meg lehet érteni, féltettem. Évek óta nem láttam, nem tudom hol laknak, nem akarja elmondani. Most született meg az unokám őt sem láttam még élőben, mindenkivel tartja a kapcsolatot csak velem nem pedig bocsánatot kértem
2022. márc. 25. 13:37
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is ezt kellett volna tennem az anyámmal,hogy sohase beszéljek vele, mindenben csak ellenem volt.Sajnos én nem tudtam megtenni, hogy ne álljak vele szóba.
2022. márc. 25. 18:42
 42/50 anonim ***** válasza:
74%
Ez teljesen jó, hogy visszaír neked, akkor nem zárkózik el a kapcsolattartástól. Kérj még egyszer bocsánatot írásban, és mondd, vagyis írd meg, hogy szeretnél találkozni is vele, rendesen élőben is tartani a kapcsolatot.
2022. márc. 25. 19:39
 43/50 anonim ***** válasza:
88%
41 miért nem tudtad megtenni?
2022. márc. 25. 19:41
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy azért nem akar veled szobaallni mert tudja hogy ha ki is bekul veled igazából nem lesz változás.

Az én apám is ilyen. Ezerszer osszevesztunk, ezerszer megbocsajtottam hogy irányítani akarja az életem, de hosszú távon soha nem próbált meg változtatni a viselkedesen. Mivel tudtam hogy csak újabb és újabb konfliktusok lennenek így inkább nem is akartam vele ismét kibekulni.

2022. márc. 25. 20:03
 45/50 anonim ***** válasza:
92%

"Nem fog ez már rendeződni soha ?"

Ha ilyen életképtelen tutyimutyi ember vagy aki nem tud tenni érte, hogy rendeződjön egy kapcsolat, sőt sz.r kifogásokkal jön, akkor ja, nem fog rendeződni soha.

2022. márc. 25. 20:10
 46/50 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem keresed te?
2022. márc. 25. 22:36
 47/50 anonim ***** válasza:
85%

Nem, nem fog rendeződni. A reakció és a kérdés alapján a kérdező valójában csak sajnáltatni kívánja magát és megerősítést vár, hogy tovább játszhassa a szegény anyuka vagyok, aki mindent megtett a gyerekéért, az mégis ellöki őt magától színjátékot. Azt várja, hogy bólogassunk, hogy igen, ő egy szegény áldozat.

Bár a bocsánatkérés amit leírt valójában csak védekezés: "Sajnálom, de én csak féltettelek." - ez igazából nem megbánást tanúsít, inkább mentegetőzés: azért tettem pokollá a gyerekkorodat, mert féltő anya vagyok, nem rossz anya.

De még annyit sem képes megtenni a lányáért, hogy pár sor üzenetet írjon neki. Hát baromira jó anya lehet az ilyen.

2022. márc. 25. 22:38
 48/50 anonim ***** válasza:
89%
Öhm, ha én megszakítom valakivel a kapcsolatot, azt nem egy aprócska vita okán teszem. ;)
2022. márc. 26. 07:28
 49/50 anonim ***** válasza:
87%
" reakció és a kérdés alapján a kérdező valójában csak sajnáltatni kívánja magát és megerősítést vár, hogy tovább játszhassa a szegény anyuka vagyok, aki mindent megtett a gyerekéért, az mégis ellöki őt magától színjátékot" Már ha anyuka... én inkább férfinak gondolom.
2022. márc. 26. 09:42
 50/50 anonim ***** válasza:
30%
Én kitagadnám.
2022. márc. 26. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!