Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 5 éve nem találkoztam és...

5 éve nem találkoztam és beszéltem Apámmal,mert nem kis dolgot követett el ennek érdekében.Viszont a mai napig bánt az,hogy nem tudom az okát annak,mit miért csinált úgy ahogy.Anyukám azt tanácsolja,találkozzak vele és beszéljek vele.Vajon jó ötlet?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 09:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos, vesztenivalod nincs... max a beszelgetes utan sem kell tovabb talalkozni vele, csak ugy mint eddig. Egy kavet szerintem megér
2020. júl. 27. 10:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veszteni valód.

A legrosszabb esetben is nem találkozol vele többet.A legjobb esetben pedig megtudod hogy mit miért csinált.

2020. júl. 27. 10:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha kíváncsi vagy az okokra egy találkozást mindenféleképpen megér. Nem kötelező utána tartani vele a kapcsolatot úgyhogy nem veszítesz semmit.
2020. júl. 27. 10:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sok év kihagyás után találkoztam vele, beszéltünk. Vagyis inkább én kérdeztem, ő hümmögött meg félrebeszélt. Rég volt, akkor amaz a gondja is volt és a többi. Egy választ sem kaptam, és a tudatlanság mellé csalódottság is társult, hogy semmit nem változott.

Beszélj vele, ha nagyon kíváncsi vagy, de készülj fel arra is, hogy zavarodott, semmilyen válaszokat kapsz a kérdéseidre.

2020. júl. 27. 10:25
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Hívd fel vagy írj neki! és hagyj egy két hetet a találkozó előtt, akkor tud gondolkodni és nem éri felkészületlenül.
2020. júl. 27. 11:03
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem teljesen felesleges mind a két részről. A te részedről is, és az övéről is, hiszen 5 év nem kevés idő, és aki képes a saját gyerekét 5 évig nem látni, az szerintem nem tudna olyat mondani,ami számomra érdekes lehet.

Anyukád miért nem gondolkodik, hogy minek tesz ki téged? Így legalább van egy keserédes emléked édesapádról, ilyen után már annyi sem lesz.

2020. júl. 27. 11:45
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Írj neki, vagy hívd fel. Fixáljatok le egy héttel későbbi időpontot, ami mindkettőtöknek jó. Nyugodtan találkozzatok, nem full stresszesen, és tényleg arról beszéljétek előtte ami boldog, jó dolog, utána hozd fel ezt a témát. Sok szerencsét, én szurkolok Neked! ❤️
2020. júl. 27. 11:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Igazából Anyukám azért hozta fel ezt, mert jelenleg 24 evés vagyok. Sokszor beszélgetünk a témáról. Azért mondta ezt, mert az én gyerekkorom még javarészt Apámmal telt, öcsém már nem mondhatja ezt el. De Anyukám úgy gondolja, lehet ha találkoznék Apuval, akkor könnyebben letudnám zárni. Nem kicsi dolog az ami miatt megszakítottam vele minden kis forrást. Bonyolult is lenne leírni miért. Röviden: lelettünk cserélve nem saját és saját gyerek/kekkel. De ez mindegy. Csak napok óta ezen gondolkodom hogy mit kezdjek. Mert félek. Ha találkoznék is vele, az nem mostanába lenne.
2020. júl. 27. 12:03
 9/19 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem teljesen felesleges.
2020. júl. 27. 12:06
 10/19 A kérdező kommentje:
Másrészt azért lyukadt ki Anyum erre, mert elakart hívni a gyermekelhelyezési tárgyalásra tanúként. Aztán meggondolta magát mert úgy gondolta megsem jó ötlet. Ne úgy találkozzak Apámmal, hanem a saját döntésemből és egy tárgyalással ezt nem akarja rám kényszeríteni.
2020. júl. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!