5 éve nem találkoztam és beszéltem Apámmal,mert nem kis dolgot követett el ennek érdekében.Viszont a mai napig bánt az,hogy nem tudom az okát annak,mit miért csinált úgy ahogy.Anyukám azt tanácsolja,találkozzak vele és beszéljek vele.Vajon jó ötlet?
Apád és anyád között zajlik gyermekelhelyezési per?
Akkor apád nem mondott le rólad, vagy rólatok, csak elképzelhető, hogy nem ismersz tényeket, nem látsz a színfalak mögé és csak anyád által vagy befolyásolva.
Én mindenképpen meghallgatnám a másik felet is, mert egyoldalú igazság nem létezik!
Szerintem érdemes vele beszélned.
Annyi,hogy írjál hogy pl. két hét múlva szeretnél vele talalkozni vele,hogy ő is tudjun gondolkodni.
Találkozzatok,
mégpedig SZEMÉLYESEN, hogy lásd az arcát, szemrezdüléseit, taglejtéseit stb.
Ha ellentéteset mond, mint anyukád, akkor említsd meg neki, hogy anyud mit mondott és figyeld az arcát, a szemét, a kezét, mozgatja-e idegesen a lábát, gyakran nyúl-e az arcához, füléhez, gyakran simítja-e a haját vagy a fejét, orrát. Ha ezeket sorra csinálja (nem kell mindegyiket), akkor zavarban van és attól fél, hogy kihúzod belőle az igazságot, holott az ellenkezik a beszédével.
A válaszát mondd el anyudnak is és nála is figyeld ugyanezeket a jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!