Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 5 éve nem találkoztam és...

5 éve nem találkoztam és beszéltem Apámmal,mert nem kis dolgot követett el ennek érdekében.Viszont a mai napig bánt az,hogy nem tudom az okát annak,mit miért csinált úgy ahogy.Anyukám azt tanácsolja,találkozzak vele és beszéljek vele.Vajon jó ötlet?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 09:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. júl. 27. 12:10
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Màrmint téged akart apád tanúnak a másik házasságából származó gyerekei miatti elhelyezési perben???
2020. júl. 27. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Apád és anyád között zajlik gyermekelhelyezési per?

Akkor apád nem mondott le rólad, vagy rólatok, csak elképzelhető, hogy nem ismersz tényeket, nem látsz a színfalak mögé és csak anyád által vagy befolyásolva.

Én mindenképpen meghallgatnám a másik felet is, mert egyoldalú igazság nem létezik!

2020. júl. 27. 12:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes vele beszélned.

Annyi,hogy írjál hogy pl. két hét múlva szeretnél vele talalkozni vele,hogy ő is tudjun gondolkodni.

2020. júl. 27. 12:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Találkozzatok,

mégpedig SZEMÉLYESEN, hogy lásd az arcát, szemrezdüléseit, taglejtéseit stb.

Ha ellentéteset mond, mint anyukád, akkor említsd meg neki, hogy anyud mit mondott és figyeld az arcát, a szemét, a kezét, mozgatja-e idegesen a lábát, gyakran nyúl-e az arcához, füléhez, gyakran simítja-e a haját vagy a fejét, orrát. Ha ezeket sorra csinálja (nem kell mindegyiket), akkor zavarban van és attól fél, hogy kihúzod belőle az igazságot, holott az ellenkezik a beszédével.

A válaszát mondd el anyudnak is és nála is figyeld ugyanezeket a jeleket.

2020. júl. 27. 14:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Mivel még nem váltak el, ezért most lesz a gyermekelhelyezési IS. Anyukám akart tanúnak Apám ellen.
2020. júl. 27. 22:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Màrmint téged akart apád tanúnak a másik házasságából származó gyerekei miatti elhelyezési perben??? - nem, mert írtam van egy 14 éves tesóm, aki Anyával él. De Apám nem fizetett se gyerektartast 5 éve, se nem látogatta, mégis élni akart azzal kb 2 éve, hogy a gyermeket hozzá helyezzék.
2020. júl. 27. 22:27
 18/19 A kérdező kommentje:
És a másik az nem házasság :D és 1 gyerek van, a másik 3 másik Apától. Mielőtt kiderült ő már 19 éve kettős életet élt.
2020. júl. 27. 22:37
 19/19 A kérdező kommentje:
10*
2020. júl. 27. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!