Titeket zavarna, ha ezt tenné a 17 éves lányotok? Rossz ötlet lenne ezt csinálni?
Megbeszélitek, hogy rendelhet egy könyvet a zsebpénzéből, de két napig tegye félre a csomagot a vírus miatt. De ő a megbeszéltek ellenére nem egy könyvet rendelt. Persze ő fizette ki. Zavarna titeket?
Egyébként csak azért kérdezem, mert másfél hónap volt anyámat meggyőzni és most úgy vagyok vele, hogy ha végére érek a könyvnek akkor nem akarom megint másfél hónapig győzködni. (Nem szereti az online rendelést, fél hogy emiatt kapom el a vírust) Viszont ő nem igazán szereti, ha olvasok, mert szerinte felesleges, miért nem olvasom inkább pdfben (nem érti, hogy úgy nem találom, bántja a szememet, és amúgy is ha sokat telefonozok mert olvasok, akkor az nem tetszik neki). Ráadásul szerinte túl sokat költök könyvekre.(ezt úgy kell érteni, hogy egy évben kétszer, valami akció során és nem éri el az egyébként saját pénzéből fizetett összeg a tízezer forintot. Egyébként szoktam könyvtárba járni, és pdf-et is olvasok néha) Így is ugyan úgy egyszer érintkeznék futárral, illetve félre tenném a csomagot.
Szóval inkább az a fő kérdés, hogy mennyire rossz ötlet, ha nem teljesen tartom be a feltételeket?
Miért kell félretenni két napra??? Kibontod, eldobod a csomagolást, kezet mosol. Fertőtlenítős, Domestos-os vízzel áttörlöd a könyvet, kezet mosol. És azonnal olvashatod is.
Anyukád az utcára sem lép ki? Nem jártok boltba? Amit vesztek, azt ledobja a küszöbre és vártok két napot? :D
Nekem is e-book olvasóm van. Sok könyv elérhető ingyen. De inkább régiek. Van a neten is teljesen legális, ingyenes könyvekből álló könyvtár. Újakat meg tudsz venni, rendelni online. És akkor nincs futár sem :)
Amúgy érdekes a munkahelye miatt nem parázik, pedig tömegközlekednie is kell. Ráadásul abban a városban már van fertőzés elvileg, míg a lakóhelyünkön elvileg nincs. Igazából mindent ugyan úgy csinál, mint előtte, például a napi bevásárlást is egyszer kétszer, nem is kétnaponta, vagy bárhogy ritkábban... Csak a rendelés ellen van most plusz érve azon túl, hogy nem bízik benne.
Ja meg mostanában nyugodtan ordibál velem, ha csípőset eszek és bedugul tőle az orrom, mondván hogy biztosan elkaptam a vírust...(az más kérdés, hogy kb csak vele érintkezem aki jár valamerre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!