Valaki ötlet? 🤔
Figyelt kérdés
A szüleim főként apukám úgy viselkednek velem mint a kutyával legtöbbször. És azt hiszi, hogy mindent meg lehet oldani verésselami sztm mondjuk nagyon nem így van...
És minden egyes nap tényleg igyekszem, hogy végre ne azt kapjam meg egy nap, hogy mekkora sz@* vagyok hanem valami mást de még az sem zavarna ha semmit nem mondana.
De olyan rosszul tud esni amikor alapból rosszul érzed magad fizikailag és lelkileg is erre még jön rá ez is.
Mit csináljak? 🥺
2020. máj. 27. 00:07
1/14 anonim válasza:
Szia, ha komolyan ez történik veled, akkor vedd fel a kapcsolatot a gyámüggyel. Keress embereket, akik tudnak segíteni, mondd el az ismerőseidnek, más rokonoknak, hátha tudnak tenni e helyzet ellen.
2/14 anonim válasza:
Ha közel vagy a 18-hoz, spórolj és lépj le minél hamarabb, és vissza se nézz.. Ha messze van még, és meg akarna verni, kezdd el kamerázni. Vagy eltántorítja vagy nem, de ha nem, akkor utána a felvételekkel mehetsz gyámügyhöz. Ha “csak” verbálisan bánt, próbáld meg elengedni, tudom hogy nehéz, voltam benne, de máshogy nem fog menni..:( Kitartás!
3/14 anonim válasza:
El kell költöznöd tőle. Gyámügy, és új otthon felkeresése, lehetőleg rokonnál.
4/14 anonim válasza:
Valamiért nem tudlak komolyan venni. Akinek ennyire rossz, és kétségbe van esve, az nem írjál smilekat mindenhová.
6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válasszoló tudod én az a fajta ember vagyok aki még akkor is próbálja a legjobb oldalát mutatni ha nem úgy van.
De mind1
Ha ennyire zavar akkor sajnálom. 🤷♀️
2020. máj. 27. 09:40
7/14 anonim válasza:
Anyukád (nagynéni, nagybácsi, keresztszülők...) nem tud melletted kiállni? Mondd el a panaszodat neki és kérjed a segítségét. Vagy ő is fél tőle? Akkor fordulj a rokonokhoz.
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintük ez tök normális....
2020. máj. 27. 10:04
9/14 anonim válasza:
Nem, ez nem normalis, ez gyermekbantalmazas es mint ilyen, buncselekmeny. Gyamugy, osztalyfonok, rokonok segitseget kene kerni. Tamogato kozeget es nem mergezo ellensegeset.
10/14 anonim válasza:
Én is annyit tudok mondani, mint az előttem válaszolók, hogy vedd fel, és ha tényleg nem múlik, gyámügy, ha közel vagy a 18-hoz, akkor meg próbálj mielőbb dobbantani. Amúgy verbálisan sem bántalmazhat, azt is nyugodtan vedd fel, és keresd fel a hatóságokat. Semmiképp se hagyd, hogy bántsanak, de a felvételt próbáld úgy kezelni, hogy ne történhessen bántódásod (és a felvételnek se).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!