Valaki ötlet? 🤔

Figyelt kérdés

A szüleim főként apukám úgy viselkednek velem mint a kutyával legtöbbször. És azt hiszi, hogy mindent meg lehet oldani verésselami sztm mondjuk nagyon nem így van...

És minden egyes nap tényleg igyekszem, hogy végre ne azt kapjam meg egy nap, hogy mekkora sz@* vagyok hanem valami mást de még az sem zavarna ha semmit nem mondana.

De olyan rosszul tud esni amikor alapból rosszul érzed magad fizikailag és lelkileg is erre még jön rá ez is.

Mit csináljak? 🥺

2020. máj. 27. 00:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát én úgy vagyok vele, hogy minnél hamarabb le szeretnék lépni innen.

Nagyon sokan erősnek tartanak (lelkileg) meg tényleg igyekszem nem összetörni, de néha nehéz folyton jól lenni legalább is azt mutatni. 🤷‍♀️

2020. máj. 27. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Semelyik másik rokon nem tud segíteni? Mindenki szerint rendben van verni a gyereket? Őszintén sajnállak kérdező, a suliban valaki? Osztályfőnök, egy tanár, akivel jó viszonyban vagy és megbízol benne?

De én lehet a helyedben felvenném a gyámüggyel is a kapcsolatot. Hány éves vagy amúgy?

2020. máj. 27. 11:27
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem,nem tud.

A gyámügyet azt hanyagoljuk inkább.

Megoldom valahogy, vagyis amíg tudom elviselem aztán meg lépek.

16 leszek.

2020. máj. 28. 00:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Kollégium akkor. Talán... meg kell próbálni. Elmondod a történeted, akkor tudnak intézkedni, hogy felvegyenek.
2020. máj. 28. 07:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!