Mennyire rossz ötlet szó nélkül rendelnem valamit?17
A szüleim ellenzik az online rendelést, pláne mostanában. Viszont hétköznap nincs itthon senki, csak én. Szóval át tudnám venni és kifizetni a saját pénzemből, csak félek, hogy valaki környéken lakó említi a szüleimnek, hogy átvettem valamit a futártól. Kistelepülésen lakunk, és itt szeretnek ilyen semmiségekről is pletykálni.
Szerintetek csináljak ilyet szó nélkül, ha egyébként vita lenne belőle?
Ha valóban szükséged van valami, próbáld meg esetleg valaki máshogy rendelni, pl egy barát/barátnő, közeli ismerős aki megbízható és felvilágosultabb kicsit.
Ugyanakkor talán érdemes a szülőket apránként rávezetni, hogy az online rendelés nem az ördögtől való. Pl ha valamire nagyon fáj a foguk, vagy valami megoldana egy régóta fennálló problémát esetleg keresd ki nekik a neten és magyarázd el, hogy milyen egyszerűen hozzá lehetne jutni anélkül, hogy esetleg órákat kellene utazni érte vagy heteket várni a közeli boltok kínálatára.
Én azt ajánlom próbáld meg nagy baj nem lehet belőle... De teljesen megértelek én is falun lakom és én is rendeltem egyszer sminkecsetek anyum tudta nélkül, persze a szomszéd öreg néni egyből elpletykálta....
De sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!