Nem szeret engem a lányom? Már 5 éve nem láttam,nem fog ez már rendeződni soha ?

Igen, nem szeret.
Mert okot adtál rá.
Ha van a mondatban "de", akkor az meg csak nem is bocsánatkérés...

Én is már vagy 5-6 éve megszakítottam minden kapcsolatot anyámmal. Tesóimtól tudom az ő verzióját: ő mindig mindent megadott nekem, a legjobb anya volt a világon, nem érti miért nem beszélek vele.
Ami valójában történt: hátbaszúrt, belém rúgott, megalázott, nem vált anyává sose, csak cselédnek, csicskának kezelt minket tesóimmal, születésünktől kezdve folyamatos lelki terrorban éltünk...
Szóval nézz mélyen magadba, és gondold át, hogy vajon mi miatt hozta meg ezt a döntést, hogy nem beszél veled. Biztos vagyok benne, hogy jó oka van rá.

"Nem szeret engem a lányom?"
Valószínűleg nem vagy a kedvence ha 3 éve szrik rád :D

23# "Szóval nézz mélyen magadba, és gondold át, hogy vajon mi miatt hozta meg ezt a döntést"
Megtörtént, olvashatod, az ok a féltés, és amit csinált azt "meg lehet érteni". Ennyi jött ki a mélyen magába nézés után. A kérdező úgy fog kimúlni is, hogy a lányát szidja, önmagát oltárra emeli. Az amputálás után -ahogy nagyon szemléletesen írta a 20as- már nem megy vissza az áldozat a Pokoljárás kettő, a Sátán újratöltve epizódot leforgatni. Azt szerintem földi lélek egy turnus alatt nem bírja ki kétszer. Te se mentél, én se mentem, a kérdező lánya sem fog. Mostmár gyereke van, két embert véd.

Nem az anyám vagy véletlenül? :D
Figyelj, ha évek óta nem beszél veled - ahogy én sem az enyémmel -, akkor már nem is fog.
Egyébként, én személy szerint "megbocsátottam", megbékéltem a múltammal és rég elengedtem a haragot, ettől függetlenül nem szeretném, ha ismét része lenne az életemnek. Minek?
Az ember a bőrét nem vetheti le, akárhogy fogadkozik, előbb-utöbb megint kijönnének ugyanazok a problémák, nekem meg nincs szükségem a bántásra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!