Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeret engem a lányom?...

Nem szeret engem a lányom? Már 5 éve nem láttam,nem fog ez már rendeződni soha ?

Figyelt kérdés
Nem ír nekem, nem hív fel, nem szépen váltunk el , hibáztam sokat de meg lehet érteni, féltettem. Évek óta nem láttam, nem tudom hol laknak, nem akarja elmondani. Most született meg az unokám őt sem láttam még élőben, mindenkivel tartja a kapcsolatot csak velem nem pedig bocsánatot kértem
2022. márc. 25. 13:37
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell küzdeni senki szeretetéért.
2022. márc. 25. 14:18
 12/50 anonim ***** válasza:
14%
Nekem volt olyan munkatársam csaj, aki egyik szülőjével sem beszélt mert hű de rossz emberek. Na aztán összejött egy munkatársunkkal, hát komoly problémái voltak a csajnak mindenért megharagudott veszekedett a pasival. Nem a szülei voltak a rossz emberek.
2022. márc. 25. 14:22
 13/50 anonim ***** válasza:
92%
Talán a munkatársadat annyit bántották a szülei, hogy már képtelen volt nem támadásnak venni mindent...
2022. márc. 25. 14:37
 14/50 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanúgy ahogy egy gyerek nem tud mit kezdeni egy gonosz, konok szülővel, ha a szülőnek jön össze egy olyan gyerek, ő sem tud mit kezdeni vele.
2022. márc. 25. 14:48
 15/50 anonim ***** válasza:
6%
Márpedig aki képtelen túllépni a sérelmein, és tele van gyűlölettel az nem jó ember.
2022. márc. 25. 14:49
 16/50 anonim ***** válasza:
93%

15 - ez ott sántít, hogy a sérelmet, ami gyűlöletet váltott ki, azt pont a szülők tettei okozták a gyerekben. és akkor neked van képed azt

mondani, hogy a gyerek a rossz ember, mert nem lép túl a sérelmein?

Egyébként lehet, hogy most sok szülőt felháboríok, de a szülő-gyerek konfliktus alapjait mindig!!és kizárólag a szülők fektetik le.Ha nem tetszik, akkor is így van.

2022. márc. 25. 15:04
 17/50 anonim ***** válasza:
93%
Kedves 15. Házhoz megyek a pofonert. Minden nap alazzon meg majd csak lesz változás.
2022. márc. 25. 15:07
 18/50 anonim ***** válasza:
10%
Nekem elég fura az anyám, nem dícsért, inkább szídott, nincs önbizalmam. De felnőttem, van egy fiam, mi összejárunk, én túléptem a múlton. Sokan nem tudnak.
2022. márc. 25. 15:07
 19/50 anonim ***** válasza:
85%

Hol lehet látni, hogy a kérdező bocsánatot kért?

Az hol bocsánatkérés, hogy "hibáztam sokat de meg lehet érteni"?

Illetve ez a mártír magatartás, hogy áh, én csak féltettem, egy magasztos, szép érzés -ezért ok nélküli a harag. Érvényteleníti a kérdező a lánya érzéseit.

Ezek az igazi szörnyetegek, ezektől egyszer menekül meg a hozzátartozója, soha vissza nem néz.

2022. márc. 25. 15:36
 20/50 anonim ***** válasza:
89%

Sejtéseim szerint tipikusan az a toxickus, érzéketlen szülő esetével találkozunk, aki zsarnokoskodik a gyereke felett "féltelek" címen, azért megmondom, hogy éld az életed, mit szerethetsz és mit nem, kit szerethetsz és mit nem, mit tehetsz és mit nem. A gyerek egy ideig küzd a szereteért és elismerésért, majd mikor rájön, hogy a zsarnok akármit tesz nem lesz elégedett vele, deladja és inkább tocávv áll. Kivágja a rohadő belsőt az életéből és megprbál valahogy talpra állni utána.

Ha nem keres, az azt jelenti, hogy már feladta, hogy az anyja szeretheti vagy bármi pozitívat hozhat az életébe, ezért amputálta. Biztosan nagyon fájdalmas és nehéz lépés volt.

Minden bizonnyal nagyon komoly oka volt rá.

Tippjeim szerint tipikusan az a toxickus szülő esete, aki annyira érzéketlen, hogy minimális empátiát sem tud táplálni a gyereke iránt, ezért soha sem fog rájönni/belátni, hogy ez bizony már réges régen túlment a "túlféltés" fogalmának minden lehetséges keretein, esetleg semmilyen értelemben soha köze se volt hozzá, mert nem a gyerekről szólt, hanem arról, hogy a szülő igényeit kiszolgálja a gyerek, melyre inkább tulajdonként tekint mint érző, önálló lényként.

2022. márc. 25. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!