Nem szeret engem a lányom? Már 5 éve nem láttam,nem fog ez már rendeződni soha ?
Bocsánatot kértél és ennyi.
Nem törted magad nagyon...
Majd idővel engedni fog, várd ki. Mást nem egy idő után szeretnének szabadidőt, ha nem lesz ki vigyázzon az unokára, a kényszer nagy úr tud lenni. Akkor talán fogadja emiatt majd a közeledésed.
De tudni kell, egy szülő bizonyos szavakkal, viselkedéssel, magatartással elássa magát a gyerek előtt egy életre.
Mint anyám én előttem, mikor fiatalabb létemre felnőtthöz méltóbban viselkedek, csak éppen nem hangoztattam egyszer sem, hogy az lennék.
Ha egy szülőben feszültség van, munkahely, ismerősök...stb, akkor ne folytsa el, majd vigye haza levezetni az ottaniakkon, még az is jobb ha azon a bizonyos munkatárson, aki a diszharmóniát okozza, majd jól kiosztva büszkén, diadalittasan hazatérni a családi fészekbe.
11 évig nem voltam kapcsolatban az apámmal. Mire újra felbukkant az életemben már új családja volt, új testvérrel.
Ti tudjátok, hogy mi volt, de ne add fel.
11 év alatt én is sokat változtam, máshogy láttam a dolgokat, felnőttem. Szó szerint.
Nálunk voltak dolgok, amik tovább bonyolították a helyzetet, de tovább tudtam lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!