Minden egyes pofonra emlékszem gyerekkoromból, amit apám adott. Soha nem azért kaptam, mert megérdemeltem, hanem mert ő nem tudta az indulatait kezelni. Nincs is túl jó kapcsolatunk.
2022. márc. 19. 06:03
42/53 anonim válasza:
ALAP, a testi fenyítés!
2022. márc. 19. 06:06
43/53 anonim válasza:
Én megtanultam, hogyha 10 perc türelmes kérlelés ellennére is szándékosan nyávogok, hogy idegesítsem anyát, akkor így fogok járni. :D
2022. márc. 19. 06:53
44/53 anonim válasza:
Komolyan akik itt haldokolnak egy pofontól, ti sosem ütöttétek meg a gyereketek?
Szerintem a liberális nevelés sokkal nagyobb károkat okoz mint egy pofon, mert elkényeztetett életre alkalmatlan gyerekeket nevel.
Én háromszor kaptam pofont gyerekkoromban(meg is érdemeltem) de ettől szeretetteljes kapcsolatom van a szüleimmel, nem lettem lelki nyomorék, meg sem viselt.
2022. márc. 19. 07:25
45/53 anonim válasza:
Jap, de ha kisgyermknevelőként megütném a gyerekedet, te lennél a legjobban felháborodva. 😂
2022. márc. 19. 08:15
46/53 anonim válasza:
45ös mert neked az a munkád. Én se lépek oda a boltba és pofozom fel a tiédet, holott lehet a sajátommal megtenném ha úgy viselkedne.
Ismered a mondást, amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.
Az biztos, hogy ha te megütnéd a gyerekem háromba törném a karodat fél másodperc alatt.
2022. márc. 19. 08:22
47/53 anonim válasza:
Utolsó, na ez a nagy helyzet. Otthon nem tud viselkedni a gyerek, engem meg imád és tud, mert nálam vannak szabályok. A gyerkőcöknek igenis kellenek a keretek, akkor érzik biztoságban magukat. Ehhez pedig semmi fizikai erőszakot nem kell alkalmaznom (lelkit SEM).
2022. márc. 19. 09:50
48/53 anonim válasza:
47es nem is alkalmazhatsz testi erőszakot mert kirúgnak.
Én is tudtam viselkedni képzeld el, de volt olyan eset mikor jogosnak érzem mostani fejjel hogy kaptam egy pofont.
Elképzelem hogy boldogulsz a libsi szülők gyerekeivel akiknek mindent szabad, szabadon rugdoshatnak téged, de te rájuk se nézhetsz mert egyből feljelentenek. Ismerek ilyet.
2022. márc. 19. 09:53
49/53 anonim válasza:
El is képzelheted, kedves utolsó, nálam tudnak viselkedni, pedig a hangomat sem emelem fel. Meglepő, mi? 😅
2022. márc. 19. 10:46
50/53 anonim válasza:
És soha olyat el se tudsz képzelni, hogy akár egy pillanat alatt is tragédia lehet egy kisgyerekkel, igaz? 🙄 Ez a szuperanyu (esetedben szupernevelő) mentalitás is egy borzasztó káros jelenség a világban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!