A Kuroshitsuji Black Butler animében mikor vannak olyan jelenetek amikor Ciel felpofozza Sebastiant ?
Egy kis segítség :
A mozifilmben a megismerkedésük meg a tanítás csak a filmben van vagy a sorozatban is láthatjuk, hogyan tanították egymást?
Van egy olyan jelenet is mikor Seb egy ágyon fekszik , közeli van az arcáról aminek az egyik fele piros .Az mitől kitől van és hányadik részből, ovaból?
Amúgy így, hogy szóba jött Lizzy. Csak nekem tűnt fel, hogy az egy vérfertőző eljegyzés? Mivel Lizzy anyja az Ciel nénikéje apai ágról.
De azt nem tudom, hogy Lizzy a vér szerinti lánya-e, de a Viktoriánus korszakból ítélve 99.99% hogy az.
(Ez csak ilyen kis érdekesség ként itt hagynám.)
Én itt arra gondoltam, hogy Francis ha jól emlékszem Vincent testvére. :)
Amúgy meg a szerződés óta elvileg csak 3 év telt el, szóval valószínűbb hogy genetika inkább a magassága. Azt sehol nem említették, hogy nem öregedne Ciel (tudtommal legalább is).
A szerződés jele, a Salamon pecsét sem változik, csak a rajzolás részletessége lett más.
Bocsánat, ha támadóan hangzik amit leírtam csak próbáltam minél tömörebben és spoiler mentesen írni.
Semmi baj, érthető hogy hajnalban nehezebben fogalmaz az ember. :)
De szerintem Ciel esetében csak nem volt kedve a készítőknek újra tervezni a magasságát, vagy kiment a fejükből. Bár ez csak saját vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!