Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hat egy gyerekre ha...

Hogy hat egy gyerekre ha felpofozzák?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 20:19
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
71%
"#25 és azok a szülők akik engedik, hogy egy 15 éves lány egy 20 éves pasival szexel? Akkor itt ki a hibás?" Ha nem engednék meg azért lennének szarok, mindjárt jönnének a válaszok hogy öt év az nem korkülönbség, különben is 14 éves kor után a törvény szerint is azzal dughat akivel akar...
2022. márc. 18. 22:24
 32/53 anonim ***** válasza:
34%
#31 azért az nem úgy működik, hogy 14 évesen azzal akivel akar. Majd, ha elmúlt 18.
2022. márc. 18. 22:27
 33/53 anonim ***** válasza:
82%

7# "a véresre összeveréssel egyenlő sokaknál, pedig a lelki terror, a lelki bizonytalanság pusztítóbb tud lenni sokkal."

legtöbbször együtt jár a kettő

2022. márc. 18. 22:38
 34/53 anonim ***** válasza:
42%
33.: Biztos sokaknál, és bár rám is emeltek kezet, de véresre sosem vertek, nem volt sem szíj, sem semmi ehhez hasonló. Szóval ha kaptam is ütést, összeverés sosem történt. Ezzel szemben lelki sz.rok, hát no comment... A pofon nekem konkrétan a legapróbb az egészben. Egyébként messze nem mindig jár együtt a kettő, ismertem olyat (igaz, az partner volt), aki kezet sosem emelt rám, de olyan szintű lelki terrort tudott művelni, hogy kompletten szuicid lettem mellette.
2022. márc. 18. 22:54
 35/53 anonim ***** válasza:
55%
24.: Miért lenne rossz példa? Teljesen reális, a legtöbb gyerek így működik, mivel zömében a gyerekek végtelenül kíváncsi természetűek. Vagy te csak képen láttál gyereket?
2022. márc. 18. 22:56
 36/53 anonim ***** válasza:
67%
27.: Hol volt ez kamu, és pártolás a gyerekbántalmazásra? Nehogy már valaki attól legyen alkalmatlan gyereket vállalni, mert bepánikol egy ilyen helyzetben. Szerintem meg az olyan vaktában ítélkező ne vállaljon, mint te!
2022. márc. 18. 23:01
 37/53 anonim ***** válasza:
55%
#36 Én gyerekekkel dolgozom, nem egy kicsire kell figyelnem egyszerre, hanem 6-ra, vagy 12-re, úgyhogy nekem senki ne meélje be, hogy fel sem tűnik neki, ha z egy szem szemefénye szeggel a kezében járkál. Mindegy, sajnos sok ilyen "felelős" szülő fordul meg nálunk a bölcsődében is, tudnék mesélni...
2022. márc. 18. 23:44
 38/53 anonim ***** válasza:
76%
37.: Én is dolgoztam gyerekekkel, konkrétan gyógypeden, de van kisgyerek is a családban, van rá figyelve, de a gyerekek igenis kutatnak, rámolnak, nyitogatnak, mivel ha szakember vagy, te is tudhatod - természetüknél fogva kíváncsi természetűek. Nem tudom, hol volt a 24. komment annyira rossz példa, amikor teljesen reális... Én a magnóba akartam nyúlkálni gombostűvel, amit előtte kb. egy perccel vehettem el anyám varrókészletéből. Kaptam érte egyet (nem, nem lettem összeverve, nem zokogtam tőle a sarokban, nem okozott bennem félelmet anyámmal szemben), anyám majdnem szívrohamot kapott, mikor meglátta, mit csinálok. Soha többé még csak hasonló sem fordult elő, és bőven el lett magyarázva, hogy halálos áramütést kaphattam volna. Máig nem felejtem el anyám pánikját. Nem tudom, mi a jó abban, hogy vaktában feltételezünk, vaktában ítélkezünk, belelátunk olyat is a dologba, ami nincs is ott. Sokszor a tragédia egy pillanaton múlik csak. LL Junior exét széttépték a kommentelők, holott akinek kisgyereke van, szinte mindenki tudna hasonlóról beszámolni, csak nekik szerencséjük volt. Persze, ha meg pórázt tett volna a gyerekére akkor meg azért lett volna alkalmatlan sz.ranya, ha meg nem történik meg a gyerekkel tragédia és rácsap ijedtében a fenekére akkor meg azért lett volna sz.ranya, aki minek vállalt...
2022. márc. 18. 23:56
 39/53 anonim ***** válasza:
87%

Engem egyszer vert meg anya. Nagyon fájt, nem is fizikailag, inkább lelkileg. Hogy ő, aki soha egy ujjal nem nyúlt hozzám ártó szándékkal megütött, mert a tesóm eltört valamit, ami anya számára értékes volt, és rám kente, én pedig hiába védtem magam, hogy márpedig nem én voltam....nekem hatalmas csalódás volt ez az incidens. Utána 2 hétig hozzá se szóltam a tesómhoz, és anyához se, és a kapcsolatunk valahol ott kezdett el romlani, már nem bízom meg benne, és a testvéremben se.

Ellenben a fentebb említett jómadár kapott pár lendületes arc, vagy éppen fenék "simogatás" és mintha meg se kottyant volna neki. Szóval jah, ez nagyon gyerek függő.

2022. márc. 19. 00:12
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy a büntetés következetes és arányos-e azzal, amiért büntetik az illetőt.

Nem a pofon a legjobb megoldás, de ez az állítás igaz másra is. Ha egy gyereket soha nem bántanak fizikailag, de nem kiszámítható és belátható számára az, amiért büntetik, akkor az rendellenesen fog hatni a fejlődésére. Nem kell ahhoz verni egy gyereket, hogy el legyen baszva.

2022. márc. 19. 04:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!