Hogy hat egy gyerekre ha felpofozzák?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 20:19
22/53 anonim válasza:
Ahha, utolsó, és a szög hogy került a gyerekhez? 😅
23/53 anonim válasza:
Ó, tudnak ám a gyerekek rámolni mindent. :D Bár nem én vagyok a komment írója, de ha csak magamra gondolok... Ha felnőtt volt velem, akkor is nyitottam-bontottam-rámoltam mindent, amit csak értem.
25/53 anonim válasza:
"telefon elvétele? Szobafogság?"
Volt. 6 hónapig. Utána ugyanonnan folytatta. :) És igen, megérte a "verés". Azóta nem folytatta, se előtte, se azóta nem lett hozzányúlva a gyerekhez. Talán egy életre megjegyzi, amit akkor kapott, de lehet egy abortuszt is megelőztek vele, vagy egy megerőszakolást. :)
Ja, mert a szomszéd 15 éves lány most lett terhes a 20 éves pasijától. Elmentek abortuszra, egy rossz szót nem kapott a gyerek, amiért nem húztak gumit, vagy mert nem ment orvoshoz tablettáért, továbbra is odajár a pasi, bezárt ajtó mögött szexelnek.
26/53 anonim válasza:
Nyilván rosszul.
Egyszer-egyszer ha megtörténik szerintem még nem okoz traumát, de ha többszöri esetről beszélünk az már mindenképpen rossz hatású
27/53 anonim válasza:
Oké, de baromira nem reális helyzet, hogy egy gyerek százasszöggel a kezében mászkál, ráadásul még a gyarekbiztos konnektordugót is kiszedi (én sokszor a hozzávaló célszerszámmal alig tudom kibányászni, nemhogy puszta kézzel) és akkor "huszadik rászólásra" (szóval a szeget még mindig nem vették el tőle) sem hallgat semmire, csak a pofonra. Ennél azért jobb kamut kéne kitalálni a gyermekbántalmazás pártolására. Lehet most is lepontozni, végtelenül nem érdekel, csak az ilyenek miért vállalnak gyareket?
28/53 anonim válasza:
#25 és azok a szülők akik engedik, hogy egy 15 éves lány egy 20 éves pasival szexel? Akkor itt ki a hibás?
29/53 anonim válasza:
"Ahha, utolsó, és a szög hogy került a gyerekhez?" Úgy hogy nem városi gyerek. Egy udvarban laknak a nagypapáékkal, a nagypapa meg ezermester, mindet IS megjavít, a gyerek meg nincs kitiltva a papa műhelyéből. Szerinted meddig tart hogy zsebre vágjon pár szöget? Főleg ha mindig lábatlankodik mikor fúr-farag szögel a papa? És a franc tartja számon hogy százhúsz, vagy százhuszonhárom szög volt...
30/53 anonim válasza:
#25 "volt 6 hónapig utána ugyanott folytatta" akkor elvenni addig, amíg elég érett nem lesz ahoz, hogy legyen mobilja. Gondolom nem 1-2 pofont kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!