Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy 18 éves lánynak a szülinapjára 40 milliós terepjárót vesz a gazdag vállalkozó apja?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%
Nincs véleményem róla, őszintén szólva totálisan l.sz.rom.
2022. márc. 16. 08:31
 62/71 anonim ***** válasza:
17%
Úgyis jön a jó idő valahol az erdőben a kis lányt jól megpakolnám a motor háztetőn!
2022. márc. 16. 11:52
 63/71 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Akinek van pénze költse. Most azért kéne spórolnia,vagy nem megvenni az akár felesleges dolgokat, mert van olyan akinek kevesebb van? Ezt sosem értettem.
2022. márc. 16. 12:12
 64/71 anonim ***** válasza:
100%

Arra kolti amire akarja.

Elso korben en nem vennek 40 millas terepjarot, mert ha gallyravagja akkor ne az torjon mar. De valami hasonlo nagyobb auto csak pl. regebbi kiadas. Aztan amikor mar magabiztosan vezet johet a nagyobb kocsi.

Ismeros gyereke ugy torte ossze a 2 hetes uj kocsit, hogy meg alkatresz se volt akkoriban Magyarorszagon...

Mellekesen:

Terepjarot azert szoktak varosba venni amugy, mert ha baleset van, akkor a te es sajat csaladod maradjon mar eletben.

Sajnos nekem 2 ismerosom is van, akik artatlankent haltak meg kozuti balesetben. Ha nagy kocsiban lettek volna lehet tulelik. 🥲🥲🥲 (Isten nyugosztalja oket)

Anyukam is a helyszinelo rendor szerint azert uszta meg zuzodasokkal, mert Audiban volt, nem pedig valami tragacsban, hogy oldalrol belejottek.

2022. márc. 16. 12:45
 65/71 anonim ***** válasza:
13%

#64: Ez a tipikus példája az emberi hülyeségnek, egoizmusnak. Ha mindenki ugyanakkora autóval járna, akkor nem lenne szükség nagy monstrumokra.

Balesetben a nagyobb tömeg előnyös, de ha két 1 tonnás autó ütközik, az pont olyan, mintha két 2 tonnás ütközne egymással. Az egész dolog ott ment félre, mikor az első ember vett magának egy monstrumot. Emiatt egy másik is vett magának egyet mert "a nagyobb autó biztonságos", aztán egy harmadik is így tett, stb. Ezzel rákényszerítve még több és több embert arra, hogy ők is nagyobbat vegyenek. Mára már tényleg az az egyik legfontosabb indok a nagy terepjáró szerű autók mellett, hogy "biztonságosak", holott egy normálisan megcsinált kisautó (pl. Mini) is pontosan ugyanolyan biztonságos lenne, ha nem lenne ennyi böszme nagy dög az utakon. Mindenki azt hiszi, hogy a saját élete többet ér a másikénál, és így gond nélkül szarják le azokat. Én megkérdezném az összes 2 tonna feletti autótulajdonost, hogy gondolt-e arra, hogyha valakit lezúz az autójával, akkor annak kétszer nagyobb esélye van belehalni, mintha egy normál autóval tette volna ezt. Szerintem az emberek 99%-a nemmel válaszolna. Most már annyi ilyen autó van az utakon, hogy nem igazán lehet ezzel semmit sem tenni. Marad az, hogy beáll az ember a sorba, ha ugyan akkora biztonságra vágyik, mint a többiek. Az egoizmus a kisautós oldalát is megölte az életnek. Kár érte, annyi remek ilyen autó volt, illetve lehetett volna ha nem engedik el a gyártók őket. Pedig mennyivel könnyebb dolguk lenne nekik is, az emissziós normák sokkal könnyebben tarthatóak kisméretű autókkal, mivel azok jelentősen kevesebbet tudnak fogyasztani.

2022. márc. 16. 19:39
 66/71 anonim ***** válasza:
100%

65-ös, az miért egoizmus, ha nekem a saját, és a velem utazók biztonsága az első?

Nézd meg egy Mini, vagy Fiat 500-as töréstesztjét egy Volvo XC90 mellett.

Nem fogok papírautókkal közlekedni autópályán, több ezer kmnyi úton.

2022. márc. 16. 19:45
 67/71 anonim ***** válasza:
100%

65. Sajnos nem ment at neked az uzenet?! 2 ismerosom halott, mert nem monstrum nagy vasuk volt. Az egyiket egy kamion torte. Na ott aztan sokat szamitott volna a Mini. A masikojuk egy motoros miatt ment el! Belecsapodott a kocsiba.

Anyukam el, mert Audiban ult amikor belejukmentek. Igy is megserult, de komoly baja nem lett. Viszont a kocsi oldala eleg brutalul nezett ki es ki is lett vonva a forgalombol.

Ha kis papirautoban ul es ugy megy bele a Ford Focus akkor megint az a sztori, hogy egy artatlan ember meghalt, mert egy balfasz nem tud vezetni. Megmondta a helyszinelo rendor, ha nem Audi, akkor ment volna anyu a hullahazba.

Ennyi. Ezen nincs tobbet magyarazni. Ha nem birod felfogni legyen. De nekem ne mondd meg milyen autoban uljek, amikor leirtam fenn a dolgok tortenetet.

2022. márc. 16. 19:55
 68/71 anonim ***** válasza:
14%

Biztonság.

Én pont ezért sem akartam sosem vezetni sem.

Jobb a tömegközlekedés.És olcsóbb.

Ha nyernék a lottón sem változna.

2022. márc. 16. 20:07
 69/71 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy jobb:D

De üljél akkor a hugyos ülésen, ha az neked kényelmesebb.

2022. márc. 16. 20:10
 70/71 anonim ***** válasza:
13%

Én nem ülök le sehol,ha van hely,akkor sem.Bírok állni.

A tömeget nem szeretem,de mióta minden prolinak autója van,nem vészes.

Sokan meg még a wc-re is terepjáróval mennek.

A sarki bolt előtt pörgetik a kulcsot,és foglalják a helyet.

A sok tudatlan meg tátja a száját.

2022. márc. 16. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!