Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy 18 éves lánynak a szülinapjára 40 milliós terepjárót vesz a gazdag vállalkozó apja?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
98%
Amíg nem a te kasszádból ment, semmi közöd hozzá! Törődj a saját dolgával, én meg leszarom ki milyen kocsit kap.
2022. márc. 15. 17:06
 22/71 anonim ***** válasza:
90%
A kerdezot eszi az irigyseg.
2022. márc. 15. 17:14
 23/71 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem meg csak nem látja benne az értelmet. Annyira használható a hétköznapokban egy terepjáró, mint egy 2 emeletes hajó a Balatonon. Van egy-két őrült, aki bevállalja, de a legtöbben inkább csak annyit mondanak, hogy "kösz de nem", még akkor is, ha megengedhetik maguknak.
2022. márc. 15. 17:20
 24/71 anonim ***** válasza:
38%
Én is ismertem ilyen csajt, és semmilyen fára nem csavarodott fel a terepjárójával. Sőt pont a faterja zuhant le helikopterrel.
2022. márc. 15. 17:23
 25/71 anonim ***** válasza:
68%
Tévedésben vagyok.. nem a lányának vette.. a lánya csak használja. Magának vette, céges autó. Azért, hogy a lízingdíjat el tudja számolni és kevesebbet kelljen adózni a bevételek után.
2022. márc. 15. 17:30
 26/71 anonim ***** válasza:
89%
egészségükre, az ő dolguk. Az irigykedők meg sárguljanak nyugodtan.
2022. márc. 15. 17:32
 27/71 anonim ***** válasza:
96%

Azt, hogy jogsija is van nem csak kocsija :D

Amúgy meg vigyázzon magára és a kocsira is.

2022. márc. 15. 17:34
 28/71 anonim ***** válasza:
81%

Nem foglalkozom más pénzügyi döntéseivel. Ha valaki megteheti akkor tegye meg. Innentől nem érdekel.

A kérdezőnek gondolom savanyú a szőlő és irigykedik. Vannak olyan sofőrök akik már 18 évesen jobban vezetnek, mint más egy 20 éves jogsival. Gyenge kifogás, hogy felcsavarodik az első fára.

2022. márc. 15. 17:36
 29/71 anonim ***** válasza:
25%

Miért lenne az irigy,aki nem helyesli azt,hogy olyan ember,aki életében nem dolgozott még meg semmiért,a korából adódóan,luxus dolgokat birtokoljon?

Ezek mind az egónövelésről szólnak.

Kinevelek egy beképzelt gyereket,aki veri magát mások előtt.

Értelmes ember nem ilyen példát mutat a gyerekének.

Az irigység az,amikor arra vágysz,ami másnak van,neked meg nincs.

Sajnos nálunk azért is van ez a rendszer,mert sokak szerint elfogadható,hogy embereket éhbérért dolgoztatnak,hogy mások villoghassanak.

Ebben semmi irigyelni való nincs,inkább szomorú,buta fogyasztói társadalom kórképe.

2022. márc. 15. 17:46
 30/71 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg baromira nincs közötök hozzá, ki mit visz a gyerekének, még ha szerintetek hülyeség is. A ti zsebetekből megy? Nem. Akkor meg? Miért kell okoskodni? Olcsóbb lesz a kenyér nektek tőle? Ahhoz meg főleg nincs közötök hogy a gyerekük megdolgozott érte vagy sem. Mit kéne vennie, Trabantot a gyerekének? Én is megvenném neki ha lenne gyerekem.
2022. márc. 15. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!