Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy 18 éves lánynak a szülinapjára 40 milliós terepjárót vesz a gazdag vállalkozó apja?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 16:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
97%
Irigylem.
2022. márc. 15. 16:24
 12/71 anonim ***** válasza:
37%
Azt,hogy hány ember dolgozhat ezért minimálbérért..
2022. márc. 15. 16:24
 13/71 anonim ***** válasza:
98%

Hogy ebben a korban egy kis lakással jobban járna az általa kiszemelt egyetemi városban.

Bár ha volt 40 millió terepjáróra, akkor gondolom azzal se lesznek bajok.

2022. márc. 15. 16:27
 14/71 anonim ***** válasza:
90%

Az a véleményem, hogy használja egészséggel. Meg boldog szülinapot.

A te "omg egy friss jogsis LÁNYnak ilyen autó nem való!!!!" hisztid meg senkit nem érdekel, nőj fel, meg ne legyél már ilyen szexista. Jézusom.

2022. márc. 15. 16:36
 15/71 anonim ***** válasza:
97%
Jól teszi. Mindenki a saját prioritásának megfelelően tud élni és költekezni. Én vettem tavaly Iphone 13 Pro Maxot, mert simán megtudtam engedni magamnak, de pl más ember nem tud ilyen drága telót venni, de én pl nem tudok 40 milliós kocsit venni, csak 5-6 millióst, de nem zavar, ha más igen.
2022. márc. 15. 16:36
 16/71 anonim ***** válasza:
90%
Azt, hogy számomra elérhetetlen egy ilyen ajándék, és az az életszinvonal, ami mellé járhat, de ha megteheti miért ne tenné. Ő dolgozott meg érte.
2022. márc. 15. 16:39
 17/71 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, milyen választ vársz, úgyhogy írok többfélét.

Az első gondolatom: nem tudom, kikről van szó, engem semmilyen formában nem érint a dolog, szóval annyi a véleményem, hogy oké.

A második gondolatom: tök jó lenne, ha nekem is venne valamit valaki, aki gazdag :')

Ha pedig fröcsögős választ vársz: felháborító, mégis hogy merészelik mindenféle idegen emberek elkölteni a saját pénzüket arra, amire akarják, borzasztó!!!4!!

2022. márc. 15. 16:46
 18/71 anonim válasza:
89%
Ne irigykedj.
2022. márc. 15. 16:57
 19/71 anonim ***** válasza:
38%
Értelmetlen ajándék. Egy rendes terepjáró borzalmas városi körülmények között. Autópályázni nem lehet velük, mert rohadt sokat fogyasztanak (15+ liter/100km), kényelmetlenek és 120-as sebességnél már közel kiabálni kell bennük. Tudom, mert sok terepjárót vezettem életem során. Ha egy 40 milliós utcai autót vett volna, akkor azt megértem. Annak sincs semmi értelme, ugyan azt tudja mint egy 15 milliós, csak felvágásban jobb, de ettől még sokan megveszik, amivel nincs is nagy baj.
2022. márc. 15. 17:01
 20/71 anonim ***** válasza:
28%

Értelmetlennek tartom. Nem a kocsit, hanem a 40 millás terepjárót. Egy fiatal lány valószínűleg városban fogja használni, vagy barátnőkkel csajos hétvégézni. Ehhez egy kisebb nőiesebb autó sokkal praktikusabb.

Ha a lány horgászni megy hétvégén és sziklát mászni (ismertem ilyet), akkor minden visszavonva, mert akkor neki való ajándék.

Az értéke nem érdekel. Gondolom lesz pénz lakást is venni neki. Ilyen összegeknél nem az szokott lenni, hogy nincs pénz lakásra, mert 40 millás kocsit vettek.

2022. márc. 15. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!