Mi a véleményetek arról ha egy 18 éves lánynak a szülinapjára 40 milliós terepjárót vesz a gazdag vállalkozó apja?
Hogy ebben a korban egy kis lakással jobban járna az általa kiszemelt egyetemi városban.
Bár ha volt 40 millió terepjáróra, akkor gondolom azzal se lesznek bajok.
Az a véleményem, hogy használja egészséggel. Meg boldog szülinapot.
A te "omg egy friss jogsis LÁNYnak ilyen autó nem való!!!!" hisztid meg senkit nem érdekel, nőj fel, meg ne legyél már ilyen szexista. Jézusom.
Nem tudom, milyen választ vársz, úgyhogy írok többfélét.
Az első gondolatom: nem tudom, kikről van szó, engem semmilyen formában nem érint a dolog, szóval annyi a véleményem, hogy oké.
A második gondolatom: tök jó lenne, ha nekem is venne valamit valaki, aki gazdag :')
Ha pedig fröcsögős választ vársz: felháborító, mégis hogy merészelik mindenféle idegen emberek elkölteni a saját pénzüket arra, amire akarják, borzasztó!!!4!!
Értelmetlennek tartom. Nem a kocsit, hanem a 40 millás terepjárót. Egy fiatal lány valószínűleg városban fogja használni, vagy barátnőkkel csajos hétvégézni. Ehhez egy kisebb nőiesebb autó sokkal praktikusabb.
Ha a lány horgászni megy hétvégén és sziklát mászni (ismertem ilyet), akkor minden visszavonva, mert akkor neki való ajándék.
Az értéke nem érdekel. Gondolom lesz pénz lakást is venni neki. Ilyen összegeknél nem az szokott lenni, hogy nincs pénz lakásra, mert 40 millás kocsit vettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!