Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen elviselhetetlen...

Miért ilyen elviselhetetlen az anyám?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, jelenleg még otthon élek. De nemsokára albérletbe tervezek költözni.

Ami otthon megy az már nagyon sok nekem. Anyukám, én és nagypapám élünk együtt. Én dolgzozok, csak hétvégente nem. Anyukám nem dolgozik, otthon ápolja nagypapát.

Ha haza megyek a munkából, van amikor útközbe bemegyek a boltba bevásárolni és még otthon főzni valamit. Anyámnak csak az a dolga hogy elássa a nagypapát, semmi más. 2 főre ebéd is van nekik mindig rendelve. Hétvégente ügye anyukám főz. De állandóan a szememre van hányva hogy én nem segítek semmiben sem. Közben dolgozok, ha haza érek egy kicsit pihenek, főzök ha úgy van. Mindenki után elmosogatok, felseprek, felmosok a konyhában.

A fizetésem felét is megkapja. Szinte semmit sem kell anyámnak csinálni, erre minden hétvégen megkapom hogy lusta féreg vagyok, olyan vagy mint az apád. Csak azért mert hétvégente telefonozni merek. Én ezt már idegileg nem bírom.

2022. márc. 13. 18:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
48%
40. Senkinek sem kötelessége. De ha megtette. Most felesleges rossz. Dobjuk ki?
2022. márc. 14. 19:23
 42/43 anonim ***** válasza:
52%

Léván a gond. Mi,

Engem 5 éve elütött zebrán. Egy autó. A bácsi nincs meg, polgári pert nem is tudok indítani. De szerinted minek mentem oda, és én vagyok hibás. Elképesztő emberek vannak itt.

2022. márc. 14. 19:28
 43/43 anonim ***** válasza:
5%

A bácsi nincs. Aki kiadta a vezetői engedélyt, az az orvos most is rendel. Nekem nem kell pénz, a lábam szarrá ment. Azt sem adja sohasem senki. Te meg röhögnek csak, és hülyébb le. Te attól jobb leszel. .... Sőt tilts

A Facebookon ez szokott lenni.

2022. márc. 14. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!