Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen az anyám és mit...

Miért ilyen az anyám és mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés

Az van hogy szinte minden nap elmondja hogy egy h#lye bunkó d#bil f#sz csalódás vagyok a számára, pedig szinte körbeugrálom, segítek amit kell, egy rossz szót nem mondok soha, normalisan beszélek vele, de ő a fent írtakat elmondja szinte minden nap, sokszor megüt, ha elcs#sz valami engem okol, megaláz idegenek előtt, okoskodik hogy milyen egyetemre kellett volna mennem és sose nézi hogy mit szeretnék :/ a középsulim is anno ő választotta, mert "ő az én koromban oda akart járni"

Születésnapomra is csak annyit kértem hogy olyan süti legyen amit szeretek, de ezt sem kaptam meg majdnem, merthogy "ő azt nem szereti" és majdnem lett belőle egy olyan amit sose szerettem, fölényeskedik, hülyének néz és lekezelően beszél a képességeimről, mindig csak magára gondol amivel egyszer majdnem tönkre is tette a családot :(

Gondoltam albira, de addig mit lehetne ez ellen csinálni, illetve akinek hasonló gondja az hogy tett ez ellen?

Ha számít 20F és már keresem a suli mellé a munkát, hátha összejön annyi hogy elmehessek

2020. jún. 10. 22:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az anyád viselkedésével nem tudsz nagyon semmit se csinálni. Nem akarok bunkó lenni,de szerintem valami problémája van,esetleg düh problémái.

Ezt a helyzetet csak úgy tudod megoldani,hogy elköltözöl. Esetleg nagyszüleid élnek? Ha igen és jó kapcsolatod van velük akkor egy kis időre költözz le. Én ezt csináltam régen,mindig nagymamámhoz mentem.

2020. jún. 10. 22:10
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
nárcisztikusan sérült. lépj, minél előbb
2020. jún. 10. 22:12
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
"ő az én koromban oda akart járni" - ebben benne van minden. Nem elégedett a saját életével és azt akarja, hogy te legyél az, ami ő nem lehetett.
2020. jún. 10. 22:14
 4/23 A kérdező kommentje:
Mennék de egyelőre pénzem nincs, a kollégium zárva nagyszüleimnél meg nem maradhatok több napot mert akkor apával lenne baj hogy zavarom őket :/
2020. jún. 10. 22:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus toxikus szulo
2020. jún. 10. 22:19
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás!
2020. jún. 11. 00:01
 7/23 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Anyád nem elégedett magával és szinte bizonyosan nárcisztikus. Te húzz a francba (= költözz el), és utána pár alkalommal menj eé pszichoterápira!
2020. jún. 11. 01:00
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak anyámat írtad volna le. Amíg nem tudsz elköltözni engedd el a hülyeségeit, ne vedd magadra. Az ilyenek mentálisan sérültek, de ezt sosem fogják belátni. Próbálj minél kevesebbet a közelében lenni. A csesztetéseire ne reagálj, csak adnád alá a lovat.
2020. jún. 11. 08:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne szólj hozzá, ne kérdezd.

Csak ha nagyon muszáj.

Egyébként ha bármit kérsz, amit szeretnél, pont az ellenkezőjét fogja csinálni.

Úgy ahogy írtad a sütivel.

De ki is probalhatod tudatosan.

Nézz a yton nárcisztikusokról szóló videót, és megtudod.

Ok beteg emberek, akiket nem kell sajnálni.

Egyre figyelj a későbbiekben, bár nem a kérdéshez tartozik,

Aki nárcisz szülőtől menekül, nagy eséllyel fogja egy nárcisz

Társ megtalálni.

Ha hagyod tönkre tesznek.

2020. jún. 11. 09:18
 10/23 anonymousreview60 ***** válasza:

#9:+1. 2 hölgyismerősöm is érzelmileg elhanyagoló, felelősségháárító anyától származik, és mindkét hölgy egyik nárcisztikus pasitól a másikig esett, de nagynehezen megszakították kört.

Ajánlom a figyelmedbe ezt a tesztet: https://www.youtube.com/watch?v=79LQWhNcz5Y. A nárcisztikusok betegek. A "gyógyításuk" lehetséges, ha ők maguk borzalmasan elkötelezettek a terápiára. De nem szoktak azok lenni.

A Nárcisz Coach ( https://www.youtube.com/channel/UCCk99Bt2hOYoarD42sx8h7Q)-nak van egy videója, amiben Sam Vakinin elmondja a lehetséges együttélési-kezelési módokat: 1. Ha van mit enned, felvenned, hol aludnod, akkor elmész. Az összes többi arra való módszer, ha úgy döntesz, hogy maradsz.

2020. jún. 11. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!