Miert nem szall be magyar nagyobb multi a gianttal karoltve tamogatni Valter Atillaekat igy meg nagyobb esely lenbe a szponzoracios megjelenes es hogy tobb magyar versenyzo lenne/lehetne legalabb a develoopment teamban-vagy noi?!?
Miert van a kerekparsport ellen vele szembe egy ilyen erdektekensegi hullam amikir most versrnyzok is lennenek..s reklam es felulet adott...bujtatottan mindenki szereti (tudat alatt)de versenyzestol elmegy az egyszeri embet kedve miert?!?akar tamogatasi szinten is
Egyik legmegujulobb leginovativabb legtobb utcan szurkolo embert megmozgato sport...akkor miert nem?!?
Koszonom a valaszokat
Például azért, amiért nekem sincs fogalmam róla, hogy ki az a Valter Attila. A kerékpársport nem népszerű, és az emberek elég nagy részének unalmas, köztük nekem is, pedig amúgy a kerékpározás a fő hobbim. Amikor volt a Tour de Hongrie Székesfehérváron, kimentünk megnézni. Alig volt kint néző, majd az első csoport elvonulása után mi is otthagytuk, mert semmi látványos nincs benne.
Amúgy szerinted mi az innováció az országúti kerékpárversenyzésben? Mert én laikusként nem látom benne nyomát sem.
Közben rákerestem a konkrét esetre.
Most a legtöbb cég kihátrál a szponzoráció mögül, mert a járvány miatt nagy veszteségeik vannak. Amíg a járvány tart, nem sok esély van rá, hogy valaki azt lesse, milyen sportot tud szponzorálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!